mundi88 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam, od września jestem szczesliwym posiadaczem e39 touring z roku 2002 z silnikiem m54. Rewelacyjne auto ale od kilku dni zauważyłem że w klapie bagażnika po prawej stronie w czesci górne robi sie szpara około 0,5-2mm. Próbowałem to wyregulować zamkiem (nic nie dało) i śrubami po obu stronach na dole ( oczywiście puściły i musze wymienić nitonakretke ze śruba) i nic nie dało. wiem ze jak kupiłem auto tej szpary nie było i tu moje pytanie. Czy jest jeszcze jakas możlowość regulacji klapy w górnej czesci bo lewa uszczelnia problem jest tylko z prawa strona lub jak sprawdzić zawiaś (bo wegług mnie sie nie jest uszkodzony nie przestawia i pracuje płynnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 U mnie był podobny objaw, wyglądało jakby klapa na zawiasie podniosła się do góry. Winowajcą był walnięty zawias tejże klapy. A tu masz jak to wymienić: [h=3]Wymiana zawiasu klapy bagażnikia e39 touring Fotorelacja![/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundi88 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 a jak stwierdziłeś ze jest uszkodzony? bo ja częściowo rozebrałem i powiem szczerze ze nic nie widze żeby było wytarte albo przeskakiwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Musiał być zastany, ciężko chodził i się wygiął. Tak bynajmniej było u mnie Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 U mnie nawet po demontażu nie sprawiał wrażenia uszkodzonego (chodził lekko nie skrzypiał). Jednak po założeniu nowego problem ustąpił, więc musiał być walnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundi88 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 a próbowałeś podginać pytam bo kupno używki to kupno kota w worku a nówka to z tego co widziałem powyżej 1000 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi