KIELINSKI Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witam wszystkich i pozdrawiam mam problem wyjołem termostat w e-30 ,gotuje mi sie płyn jak stane na postoju weze puchna czy to uszczelka pod głowicą siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bummerang Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam. W kazdej e30-stce musi byc termostat. wloz go z powrotem bo twedy bedzie uszczelka pod glowica. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam. W kazdej e30-stce musi byc termostat. wloz go z powrotem bo twedy bedzie uszczelka pod glowica. bmw_beer no tu żeś dowalił, można jeżdzić bez termostatu tyle że będzie silnik nie dogrzany, a wracając, jakieś inne objawy, woda w oleju, olej w wodzie :?: byc może wali ciśnienie z cylindrów w węże i dlatego puchną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIELINSKI Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 pod korkiem pare razy miałem majonez i na bagnecie babelki a termostat wyjołem bo chciałem zobaczyc czy termostat jest walniety czy co innego dzisiaj zaprowadziłem samochód do mechanika bedzie sciagał głowice zobaczymy co jest grane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no jak "majonez" to raczej uszczelka oby nie co innego, chociaz zimą przy krótkich trasach "majonez" się może pojawić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi