pops_18 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 mam pytanie dotyczące wysprzęglika czy do wymiany jego trzeba wyjmować skrzynie biegów czy wystarczy go wykręcić od zewnąrz i wymienić na nowy. Ponieważ mam poblem z bmw e36 compactem a mianowicie wycieka płyn hamulowy (co dwa dni musze dolewać płynu hamulcowego) i mokre od płynu są miejsca przy wysprzęgliku i dół skrzyni biegów i może orientujecie sie czy to ma związek z wysprzęglikiem i czy wymiana na nowy coś pomoże ( zaznaczam jeszcze raz że dół skrzyni biegów ma także plame od płynu) i niech ktoś napisze ile mniejwięcej kosztuje naprawa tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 spróbuj dokręcić przewód który dochodzi do wysprzęglika a jeśli to nic nieda to będziesz musiał wymienić. nie trzeba wyciągać skrzyni tylko pamiętaj żeby potem odpowietrzyć.wysprzęglik kosztuje około 70 zeta :wink: nie wiem może można kupić jakiś zestaw naprawczy ale watpie. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Odradzam kupna taniego wysprzęglika!! Mialem ten sam problem, kupiłem najtanszy zamiennik (mialem chyba ze 3 do wyboru) i wytrzymał.... moze 2 miesiace P.S wymiana wysprzęglika to 30 minut roboty. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi