Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Geometria BMW

bob232

Rekomendowane odpowiedzi

Jedz chłopie do wrocławia - pawłowice, koło dino. Tam beemke i merca traktuja wyjatkowo i byle gowna nie wypuszcza dopoki nie bedzie dobrze ustawione i maja porzadny sprzet w 3D. Gosc mi mowil ze jak chce sama zbierznosc z przodu to zebym nawet nie przyjezdzał bo jak dobrze kpl sie nie ustawi to nie bedzie dobrze jezdzic. Ojcu w fordzie jeden fachura 2 razy poprawiał i gowno. Pojechal tam. Rach ciach i jak reką odjał :)

TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4

Tez tam robiłem geometrię jakieś 3 lata temu w swoim e46 i w sumie dobrze zrobili ale koleś mnie chciał na maksa naciągnąć na koszty... Najpierw to chciał żebym zostawił auto na 3h bo tyle niby będzie trwać jak mu powiedziałem, że poczekam to nie był za bardzo zadowolony. I jak pracownik się zabrał za robotę to mu zajęło niecałą h jakoś i poustawiał wszystko dostałem wydruk jak było przed i jak było po. W sumie dużo mnie skasował bo chyba coś ok 300-400zł

No mi tez mowil ze musze zostawic fure na kilga godz bo nie maja tak czasu ze pach podjezdzam i od razu zapraszaja na podnosnik. Podstawiam, robia te auta co były pierwsze w kolejce i jak zrobia moje to dzwonią

No i cos kolo 350zl tez mi powiedzial, no ale mowie nie slyszalem zeby geo zle zrobili

TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4

Geometria trwała ok godziny. Zapłaciłem za przód + tył + kąty tył i przestawienie na camberach z przodu 120 zł. Zakład nazywa się stalmach. Pan który to robi to prawdziwy fachowiec. Ja u niego ostatni raz byłem 2 lata temu i robi to super żadnych poprawek nie trzeba robic

Gicio, zapamietam. A wczesniej latala w koleinach czy bieznik ewakuowal sie z opony ?

jakiejś tragedii nie było ale na zimówkach zauważyłem że bieżnik trochę mocniej się ściera od środka , kiera delikatnie była w lewo a auto ciągnęło do rowu. Fakt też taki że zachowywało się dość niestabilnie. Kupiłem nowe opony i postanowiłem to sprawdzić, okazało się że przód był rozbieżny, teraz kierka idealnie prosto i auto prowadzi się jak po sznurku nawet na koleinach :)

• 4 tygodnie później...
1 godzinę temu, s3bo napisał:

Sorry że się wtrące ale podacie proszę namiar na Leo z Wrocławia,  muszę zrobić geometrię bo coś to auto na drodze jakby nie moje a miałem kilka rzeczy robionych w zawieszeniu.  Z góry dzięki i pozdrawiam

605 858 540