bob232 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam czy może ktoś podać jakiś dobry namiar na fachowca który robi porządnie geometrię w BMW E46 - Namysłów i okolice - może też byc np Oleśnica Chodzi mi o dobre podejście do tematu - ciężarki itp , a nie strach w oczach widząc obniżoną tylnonapędówkę gdzie jest do zrobienia geometria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Słyszałem że w Oleśnicy jest dobry koleś na wylocie w kierunku Ostrowa... A jak nie to Leo we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie wiem jak w Twoich okolicach, ale we Wrocławiu Leo na 100% ogarnie, sam u niego robiłem geometrię w e46. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W tej Oleśnicy mowa o tym warsztacie? [h=1]Auto Klinika Niesobski[/h]Wrocławska 42, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Chyba Jarowi chodziło o warszawską przy stacji paliw shell ponoć gdzieś tam robią dobrze. A w namysłowie to ja robiłem na Skp przy wiadukcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie chodzi dokładnie o ta stacje w Sokołowicach 110d Mapa Polski Targeo byłem tam razem z Dyziem i sam tez potwierdził, ze tutaj przyjeżdża duzo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie chodzi dokładnie o ta stacje w Sokołowicach 110d Mapa Polski Targeo byłem tam razem z Dyziem i sam tez potwierdził, ze tutaj przyjeżdża duzo ludzi. Dokładnie to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W tym SKP namysłów dobrze to robią? Mają dobry sprzęt jakiś do tego? P.S. Bastars, Francuz, często widzę fury u mnie na osiedlu, świetne bmki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Powiem Ci tak, robiłem na skp pod mostem. Wyszlo niby ok, ale jak pojechałem na Sokolowice to troszkę poprawiali. Mają lepszy sprzęt a cena praktycznie ta sama. Na którym osiedlu? Jak na 7ce to może dlatego, że tam mieszkamy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 tak, na "7", jeżdżę szarym 330d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zglebiony turas? Bardzo mi się podoba. Jak będę mial pociechy to kupuję takie cos, lub od Ciebie :wink: podsumowując jedź sobie do tych sokolowic. Raz a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 tak dokładnie dzięki za miłe słowa, ale dużo mu jeszcze brakuję. Może jak będzie chwila to zrobimy mini spot na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Pewno, jak zobaczysz otwarty garaz to wbijaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Powiem wam że byłem dziś w tym Sokołowie, masakra totalna. Gość jak zobaczył auto pokiwal tylko głową i mówi nie. Pytam o co chodzi, on ze obniżonych nie robią, pytam dlaczego a on bo ma sportowe zawieszenie, tego nikt panu w Oleśnicy ani okolicy, jedynie może w serwisie bmw ... ręce mi opadły, a jeszcze dzwoniłem i pytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Powiem wam że byłem dziś w tym Sokołowie, masakra totalna. Gość jak zobaczył auto pokiwal tylko głową i mówi nie. Pytam o co chodzi, on ze obniżonych nie robią, pytam dlaczego a on bo ma sportowe zawieszenie, tego nikt panu w Oleśnicy ani okolicy, jedynie może w serwisie bmw ... ręce mi opadły, a jeszcze dzwoniłem i pytalem Dyziu mi polecił tą stacje i pojechałem tam ale pomimo, żę na gwinciet to i tak podjął sie ustawienia. skasował 100zł, a kiera jak krzywo była, tak jest. Jak w rów ciągneło to tak dalej ciągnie... Jakiś tam ciężarkow do auta naładował, wiec chyba sie starał, ale nie wyszło:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Z mojego doświadczenia - Najlepiej robi gość w Bralinie. Nie boi się obniżanych fur. Bodajże Kosik się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jedz chłopie do wrocławia - pawłowice, koło dino. Tam beemke i merca traktuja wyjatkowo i byle gowna nie wypuszcza dopoki nie bedzie dobrze ustawione i maja porzadny sprzet w 3D. Gosc mi mowil ze jak chce sama zbierznosc z przodu to zebym nawet nie przyjezdzał bo jak dobrze kpl sie nie ustawi to nie bedzie dobrze jezdzic. Ojcu w fordzie jeden fachura 2 razy poprawiał i gowno. Pojechal tam. Rach ciach i jak reką odjał TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dzwoń do Majewskiego do Brzegu Nasza Oferta - Naprawa Serwis Samochodów B.M.W. Auto Naprawa - Brzeg, Opole zapłacisz ale zrobi... Ja robiłem u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Co za ludzie, no tak jak mowisz, gdy gadales przez telefon to mógł od razu powiedzieć że sie nie podejmie. Chyba pierwszy raz zobaczył tak obniżony samochód i dopiero teraz poznal definicje slowa nisko :mrgreen: próbuj gdzie indziej w takim razie. Więcej ich nie będę polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 No lipa totalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jedz tam gdzie ci powiedzialem moja juz tam robili, znaczy poprzedni wlasciciel TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Powiem wam że byłem dziś w tym Sokołowie, masakra totalna. Gość jak zobaczył auto pokiwal tylko głową i mówi nie. Pytam o co chodzi, on ze obniżonych nie robią, pytam dlaczego a on bo ma sportowe zawieszenie, tego nikt panu w Oleśnicy ani okolicy, jedynie może w serwisie bmw ... ręce mi opadły, a jeszcze dzwoniłem i pytalem Jak bym słyszał Wieliczkę w Sycowie, pojechałem do nich, a gościu słysząc BMW pyta się czy obniżona, a ja do niego skoro raz już Pan ustawiał to w czym problem ustawić jeszcze raz?! Tak jak pisał vanos jedź do Kosika w Bralinie, za oś kasują 70zł. Możesz się też na godzinę ustawić u nich. Witamy w serwisie internetowym firmy "KOSIK" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Geometria ogarnięty. Zrobiłem w Opolu. Gość mega ogarnięty, dociazal auto przestawil kąty na camberach i auto się prowadzi jak po sznurku. Mogłem tam od razu jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jakie koszty i ile czasu ? Zostaw namiary dla potomnych TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Geometria trwała ok godziny. Zapłaciłem za przód + tył + kąty tył i przestawienie na camberach z przodu 120 zł. Zakład nazywa się stalmach. Pan który to robi to prawdziwy fachowiec. Ja u niego ostatni raz byłem 2 lata temu i robi to super żadnych poprawek nie trzeba robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi