Adi_BMWe36 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam. Mam taki problem iż chyba nie działa mi wskaźnik temp (ten dookoła prędkościomierza). Czy odpalam na zimnym silniku ( na dworze ok 10-15 stopni) czy na rozgrzanym kreseczki ani się nie wysuwają ani nie wsuwają. Czy wie ktoś czy to któryś z czujników temp czy coś ze wskaźnikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmler Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Siemka tez tego nie kumam jakas podpowiedz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_BMWe36 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nikt się nie orientuje w sprawie tego wskaźnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Miałem ten sam problem w mojej poprzedniej e61 i też sobie nie poradziłem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_BMWe36 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Podejrzewam że jest od tego jakiś czujnik, tylko jakipytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmler Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Masz benzyne E91 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_BMWe36 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Masz benzyne E91 ? Tak 2,5 (214 km ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi