maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam jak najlepiej poprowadzic kabel od akumulatora do bagaznika w sedanie e36 z 93 roku, gdzie znajde jakis otwor od silnika do wnetrza auta i jak to najlepiej zrobic?? Moze ma ktos zrobiona jakas instrukcje albo foty?? Bede wdzieczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja to zrobilem w sposob taki ze .Odkrecilem schowek ( chociarz niektorzy mowia ze niepotrzeba. Odkrecilem akumulator i rowniez to na czym on stoi ,ta podstawka. I wiec za tym znalazlem dzirke ktora jest obita guma,mozna ja sciagnac ale ja wolalem zeby kable lezaly na gumie a nie na golej karoseri. Przewiercilem ja i przepchalem kable. Pozdrawiam i zycze milej pracy 8) <bmw_3> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 dzieki za info a powiedz mi jeszcze kiedy bede mial juz ten kabelek w srodku autka jak dalej dojsc do bagaznika? auto typu sedan? [ Dodano: 15 Kwiecień 07, 22:57 ] aha i jeszcze jedno pytanie czy jak odlacze aku to zresetuje mi sie komputer?? pewnie tak ale niebede mial ztym problemow? trzeba go jakos programowac czy cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 maximus, Nie bedzie problemów z kompem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dzieki za info a powiedz mi jeszcze kiedy bede mial juz ten kabelek w srodku autka jak dalej dojsc do bagaznika? auto typu sedan? [ Dodano: 15 Kwiecień 07, 22:57 ] aha i jeszcze jedno pytanie czy jak odlacze aku to zresetuje mi sie komputer?? pewnie tak ale niebede mial ztym problemow? trzeba go jakos programowac czy cos?? Jeden progiem a drugi mozna kanalem srodkowym. A z kompem nie bedzie problemow,wykasuje Ci sie tylko licznik dziennych kilometrow.A jak masz radio orginalne moze Ci sie zablokowac i wolac kod. Pozdro a mozna przez bagaznik lob przy kanapie do polki.Albo juz jak chcesz.Popatrz i cos wymyslisz. Ja planuje pod podloga ale narazie moze tak byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a powiedz mi jakbym chcial puscic progiem to jak go rozmontowac? On jest na zatrzaski czy jak to rozsadnie zrobic zeby sie zdjol bo cos ciezko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Prog jest na zatrzaski.Poszukaj na forach BMW. chyba na maxbimmerze bylo o tym.Ja narazie dalem oba srodkowym ale bede to zmienial.bo lepiej jest dac + oraz - jedna strona a druga kable do wzmacha czy tuby. Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 oj jesli prowadzisz minus odrazu od akumulatora to oradzam kabel masowy powinien byc jak najkrutszy jak sie da np wziasc gdzies z obudowy z bagaznika tak bynajmniej radzil mi fachowiec i jest roznica w dzwieku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no pewnie ze jest. Tylko ze ja wiem ze lepiej dac do masy aku bo jest czystrzy dzwiek i nie gubi przejscia pradu. Ale moze sie myle oczywiscie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Lepiej pociagnij + i - bezposrednio z akumulatora do bagaznika moim zdaniem najbezpieczniejsze rozwiazanie przynajmniej cały przewód bedzie w izolacji a nie jakies rzeźby "tu wytne tam przykleje" :wink: co do jakosci dzwieku to trzeba by jakiegos audiofila zapytac ja tam nie słysze roznicy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ostatnio pokazywali w "OpT" jak mozna podpiac mase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ostatnio pokazywali w "OpT" jak mozna podpiac mase myślałem na początku, że on chce naprawdę coś z tą bercią zrobić, a to taki agrotuning i nabijanie się z użytkowników BMW i jeszcze ta laska, co ma pojęcie o samochodach jak świnia o lotach w kosmos :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ostatnio pokazywali w "OpT" jak mozna podpiac mase myślałem na początku, że on chce naprawdę coś z tą bercią zrobić, a to taki agrotuning i nabijanie się z użytkowników BMW i jeszcze ta laska, co ma pojęcie o samochodach jak świnia o lotach w kosmos :lol: za kazdym raze mowi ze "tak sie nie powinno robić" ale przesadzili wiercac ta dziure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zdania na temat masy sa podzielone...jedni mowia ze bezposrednoi do aku drudzy mowia ze nie...ja slyszalem ze kabel masowy powinien byc jak najkrotszy wiec zrobilem mocowanie masy w bagazniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zdania na temat masy sa podzielone...jedni mowia ze bezposrednoi do aku drudzy mowia ze nie... To zależy jakiej klasy montujesz sprzęt w samochodzie, bo jeśli taki sobie to i tak nie usłyszysz tego ale są tacy co pakują za pare(naście) tys. i wtedy nie ryzykuję się takich rozwiązań, żeby coś piszczało, świszczało. Mam w innym autku - do budy i nić nie dzieje się, albo tego nie słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi