Kaczmar_e30 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam, mój dobry kolega chce kupić e60 i taką wypatrzył na portalu aukcyjnym: Używane BMW Seria 5 - 31 000 PLN, 132 400 km, 2003 - otomoto.pl Czy ktoś coś może powiedzieć o tym aucie ewentualnie jeżeli ktoś ma niedaleko to może zerknąłby z bliska i ocenił... Zastanawiam się nad tym błędem napinacza pasów, gość ponoć to kasuje ale i tak on wyskakuje po czasie...? mimo wszystko zanim pojadę wszelkie uwagi mile widziane... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ten przebieg... chyba pierwsze, co rzuca się w oczy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ten przebieg... chyba pierwsze, co rzuca się w oczy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Takie pierd. o tych przebiegach, chcesz to Ci sprzedajacy zrobi 332 tysie. Skoro ktos bierze pod uwage to ogloszenie to przebieg widzial, i go akceptuje, wraz z podejrzeniami czy jest taki czy nie jest. Juz sie powoli robi w druga strone sytuacja z przebiegami, kazdy ponziej 200 to na bank krecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Takie pierd. o tych przebiegach, chcesz to Ci sprzedajacy zrobi 332 tysie. Skoro ktos bierze pod uwage to ogloszenie to przebieg widzial, i go akceptuje, wraz z podejrzeniami czy jest taki czy nie jest. Juz sie powoli robi w druga strone sytuacja z przebiegami, kazdy ponziej 200 to na bank krecony Napisałem to, co rzuciło mi się w pierwszej kolejności w oczy przy oglądaniu ogłoszenia. Akurat średnio wierzę w taki przebieg w kilkunastoletnim samochodzie, szczególnie w tej cenie. Osobiście mogę coś na ten temat napisać, ponieważ mam nowe auto od stycznia i nalatane juz 40k przebiegu i to bez mieszkania w samochodzie ani kręcenia się po Europie, tak więc tak niskie przebiegi należy szczególnie weryfikować, ponieważ nie chodzi tu o Skodę Felicie, którą dziadek jeździł na działkę, tylko BMW, które jak wiadomo ma dawać frajdę z jazdy, nie stania w garażu. Osobiście zamiast wartości licznika, która będzie cieszyła moje oko wolę tą mniej atrakcyjną ale prawdziwą, przynajmniej wiem czego spodziewać się po samochodzie i jak planować eksploatację. Osobiście jestem zdania, że to nie przebieg określa atrakcyjność samochodu, a jego stan techniczny Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) dzięki za uwagi temat nieaktualny. Przed chwilą sprzedający to auto dzwonił do mojego kolegi i mówił, że był jakiś gość coś podłączał i silnik zaczął kuleć a teraz w ogóle nie zapala i auto oddał na warsztat... heh szkoda gadać... pozdro Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Kaczmar_e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ogólnie znajomy miał ten silnik w E60, mówił że porażka totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 W jakim sensie silnik porazka? Przeciez to zwykle m54. Nie wiem czy to nie jest e60 ktore jakis czas temu u nas bylo. Jesli to te samo to wczesniej jezdzila nim dziewczyna, do zrobienia byly vanosy i regulacyjna sonda, jakies szpece wymienili bank2 zamiast bank1 przebieg sie nie zgadza z opisywanym przeze mnie autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 W tym sensie, że do E46 to jeszcze ale do większej budy za słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 dzięki za uwagi Przed chwilą sprzedający to auto dzwonił do mojego kolegi i mówił, że był jakiś gość coś podłączał i silnik zaczął kuleć a teraz w ogóle nie zapala i auto oddał na warsztat... heh szkoda gadać... ja mam coś takiego czasami jak się INPĄ podłącze. Po 10 minutach wszystko przechodzi i nie ma błędów. Ponoć jest to typowe zachowanie dla INPY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi