Kandyn Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kupie wentylator lub sam moduł do e46 323 z klima i manualna skrzynia biegow. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 W aucie masz jeden wentylator ? BEZ VISCO ? Jezeli masz visco i wentylator to mam takowy 787 178 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Byly przed i za chlodnica, jak by co mam oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 U mnie jest bez visco na 99% Wentylator jest od strony silnika, wiec jak patrze na auto od przodu, to jest za chlodnica. Ile Broder chcesz za niego? Z jakiego silnika on pochodzi? Chciałbym miec pewnosc, ze bedzie pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 100 PLN , bedzie pasowac Wyciagniety z valvetronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 To juz z wysylka? Czy tylko odbiór osobisty? Wyslij mi nr tel na priv to dryndne i dogadamy sie Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 wentylator dwufunkcyjny za chodnicą jest do "małej i dużej benzyny " i zeby cos pozmieniac trzeba wymieniać obudowę , a często jest kłopot z odkręceniem silnika .... także ogólnie nie pasuje z valvetrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Baran, sorry ale mylisz sie sam mam taki wentylator w swoim touringu m54 w ktorym fabrycznie bylo visco + wentyl przed chlodnica. Wszytko p&p bo wentylatory sa takie same, chlodnica jest taka sama, zbiorniczek wyrownawczy taki sam, wec nie wiem czemu mialo by nie pasowac. Montaz/demontaz jest taki sam w obu przypadkach - jeden torx i jeden kolek rozporowy. To nie m40 gdzie obudowa ma pol metra glebokosci Nr obudowy wentylatora ktory sprzedaje to 1436260, mozna sprawdzic przeciez do jakiej wersji podchodzi. Osłona wentylatora z wentylatorem - 17117561757 / 17 11 7 561 757 - Zastosowanie Edytowane 3 Lipca 2016 przez Broder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja miałem sytuację tego typu , padł wentylator w m54 - czyli wentylator dwufunkcyjny bez visco , i wentylator z m43 e46 nie pasował ... ottt tyle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 spoko, tylko jesli sprzedaje wentylator to jestem pewny ze pasuje do m54, nie wciskam nikomu czesci ktore byc mze podejda. Poza tym jutro moge zrobic Ci zdjecie m43 w e46 na dowod tego ze tez bedzie taki sam wentylator Moze w twojej bylo cos rzezbione, albo jakas pierwsza z wypustu, nie wiem, ale nawet realoem chyba nie przewiduje innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Broder co do zbiorniczka wyrównawczego są "dwa typy" te z 3 wejściami na węże no i dwa, takie jak ma np. M43. Mimo, że na realoem.com pokazywało, że zbiorniczek od 2.5L będzie pasował do 1.9L to różnił się on tylko 3 otworem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Wiem jaki jest w m43 bo tak jak pisalem m43 mam "pod reka" , chodzilo mi o mocowanie/sam wyglad zbiorniczka ktory nie wplywa na montaz wentylatora. Poza tym ja caly czas pisze o valvetroniku, a baran przywolal tu m43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jutro go założe i powiem czy pasuje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wentylator z Valvetronica nie pasuje do M52, ponieważ moduł wentylatora jest innaczej umiejscowiony i haczy o sprężarke klimy. Musiałem przekładać moduły. Chiałem też silniki, ale nie dało sie odkręcic śrub.. Po przełożeniu samego modułu wszystko smiga. Po lewej na zdjęciu wentylator z M52 z przełozonym juz modułem [ATTACH=CONFIG]41656[/ATTACH] Także temat do zamknecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Broder , czyli nie pasuje ? bmw-store i real-oem czesto maja takie babole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi