Grizzluq Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Serdecznie Pozdrawiam wszystkich Nazywam się Łukasz i jestem z Wrocławia-> Swojczyce. Zawsze podobały mi się starsze wersje samochodów (w szczególności marki BMW). W których elektronika nie decydowała tak o wszystkim. Po poszukiwaniach i fiaskach super sztuk które okazywały się szrotami trafiło się: e34 530i v8. Auto kupione od Kolegi kolegi troszkę zjedzone ruda. Ogólnie wymaga zadbania i doprowadzenia do dobrego stanu. Wiejec o aucie w galerii która możne założę za jakiś czas. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siemanko Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi