maciekkarkocha Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Chce zakupić te koła do swojej e61 FELGI OEMS IFG2 19x 8,5J ET35 + 9,5J ET33 5x120 (4937603055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. I teraz pytanie. Dać 4 x 9,5j? Czy lepiej dać na przód 8,5 a tył 9,5 ? Czytałem gdzieś że 4 x 9,5 do e61 będzie lipa. Że będzie bardzo prowadzać auto. Proszę o jakąś poradę bo chce zamówić felgi i już sam nie wiem jak będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 daj mieszane rozmiary... czy na pewno chcesz wydać tyle kasy za podyebki???:wink: za 3300 można kupić coś fajnego ori... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Np. co kupię za taką kasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 kupiłem styling 125 za 3400 [ dwie sztuki nowe , w tym jedna z aso, dwie używane stan igła.... trzeba szukać na olx i niemieckim odpowiedniku https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-autoteile-reifen/bmw-19-zoll/k0c223 muszsz być cierpliwy ...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Szczerze nie podoba mi się nic z bmw. No może X5. Ale tego nie chce. To więc jak będzie z tymi koła mi co podesłałem ? Dać 4 x 9,5 czy 8,5 i 9,5 ? I jakie gumy na to najlepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dodam że przy tych co miałem teraz były 4 x adaptery 25mm przykręcane do piasty. Teraz by się zmieniło trochę ET felg więc i dystanse by nowe wpadły. Ale najbardziej mi zależy czy 4 x 9,5j zda rolę w tym aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nikt nie jest w stanie podpowiedzieć jakie szerokości będą lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Przecież to obojętne czy 8,5 czy 9,5 z przodu. Dobierz tylko oponę z odpowiednią nośnością i tyle. To już kwestia upodobań. Ale jak nie zależy Ci na naciągu to zakładaj 8,5. Bo przy 9,5 będziesz musiał dość szeroką oponę założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jakie wtedy opony najlepiej przy 4 x 9,5j ? 9,5j są fajnie wklęsłe i to to chodzi mi najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jakie wtedy opony najlepiej przy 4 x 9,5j ? 9,5j są fajnie wklęsłe i to to chodzi mi najbardziej. Polecam stronkę http://tyrestretch.com/ Tam masz jak wyglądają prawie wszystkie rozmiary opon na prawie każdą średnicę i szerokość kół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Znam tą stronę. Ale bardziej mi chodzi o to żeby dać odpowiednie rozmiary żeby zgrały się średnica ze sobą. Bo w bmw jak się nie mylę ma to znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zamienniki opon. Kalkulator opon. Przelicznik opon. Opony.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ja myślałem dać na 4 x 9,5 albo 235/35 lub 245/35. Ale według kalkulatora to wychodzi lipa. Albo ja źle sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 na 9.5 cala BMW przewiduje 275/30/19 d0 e60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jak dla mnie za szeroki kapeć. Miałem teraz takie na tyle na 10j. To jazdy wg nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jak dla mnie za szeroki kapeć. Miałem teraz takie na tyle na 10j. To jazdy wg nie było. To pewnie coś z zawiasem nie halo... u mnie jedzie jak po sznurku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkarkocha Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A jak bym dał 4 x 245/35 lub 235/35 na 9,5j ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi