Duzy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Panowie chodzi mi o test wskazówek Paliwa prędkości obrotów i temperatury,czy cos takiego jest mozliwe u mnie w e36 w IS???Jak to wogole sprawdzic Bo u kolegi z MPWR dziala test jak tylko przekreci kluczyk + dong = test.Tylko ze on ma poj 3.2 a ja 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 na wylaczonej stacyjce wciskamy i trzymamy przycisk od kasowania KM i wlaczamy kluczyk na pozycje 1 - puszczamy wszystko. Też mam ISa i mi wyszło, więc nie zależy to od wersji silnikowej. Oczywiście nie da się poprzez test zegarów sprawdzić w E36 przebiegu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No wlasnie wiem Ale sam fakt ze wszystko jest OK tez mnie zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Odnośnie testów zegarów , nie mogę wykonać testów w e34 , robi się jakoś inaczej niż w e36 ? mam już drugą e34 i w poprzedniej też nie mogłem ich wykonać , silnik m20b25 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 u mnie działa tylko nie przysick od km ale od sprawdzania błedow! wsiskam przycisk przekrecam kluczyk w pozycje 2 i smiga test! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Na 2 ? tzn zapłon ? a Przycisk ten po prawej stronie ? Spoko , działa tylko że na końcu wskazówka prędkości "skacze" na 120km/h a obrotomierz na 3,5 tys obr/min , dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 tak predkosciomierz nie idzie całkiem do gory jak i obrotomierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 tak predkosciomierz nie idzie całkiem do gory jak i obrotomierz! jakaś średnia ekonomiczna prędkość ? bo tak mniej więcej wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 chyba nie tak ogolnie wchodzi predkosciomierz do ktoregos momentu i spada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 W E34 zależy to od wersji oprogramowania zegarów czy idzie do końca czy do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 W E34 zależy to od wersji oprogramowania zegarów czy idzie do końca czy do połowychyba tak bo w mojej e 34 524 td wchodziły do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PłotekDDZ Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 W mojej E34 520I też idzie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 A ja nie mam wogole drugiego przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No to musisz sobie dać radę z jednym-też sie da zrobić test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A jak go zrobić w e46 :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A jak go zrobić w e46 :?: :?: :?: :?: :?: :?: Proszę bardzo http://pl.youtube.com/watch?v=SOFI_St3RYU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kons18 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A co wogóle oznaczają poszczególne cyfry w tym teście?Tzn od 1 do 7,bo za każdym razem są one te same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Tukan dzięki za link,udało mi się zrobić test - robi wrażenie Kons18 był juz temat na forum poruszany poszukaj,były skany zdjęć z opisami testów do wszystkich Beemek.Jak nie znajdziesz to daj znać,wyślę Ci na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 W E34 zależy to od wersji oprogramowania zegarów czy idzie do końca czy do połowychyba tak bo w mojej e 34 524 td wchodziły do końcau ojca w 525tds tez idą do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi