Dejvv Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 12-14 Sierpień Ostrów Wlkp. PIASKI SZCZYGLICZKA odbędzie się zlot samochodów "daily" aby wziąć udział w zlocie należy wysłać zgłoszenie na adres: zgloszenia@lowdaily.pl W mailu muszą być zawarte: 1. Imię i Nazwisko 2. Marka/model 3.Przewidywana ilość pasażerów 4. Przynajmniej 3 lub więcej zdjęć auta Założyłem temat, ponieważ wysłałem zgłoszenie mojej beemki, i dostałem pozytywną odpowiedź - załapałem się. Teraz pytanie czy byłby ktoś z naszych chętny? Fajnie by było, gdyby ktoś się skusił, wtedy wysyłać zgłoszenie i czekać na odpowiedź. :wink: Więcej informacji : https://www.facebook.com/events/528011037367622/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu/// Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Tak jak już pisaliśmy Ja wjeżdżam. Jeżeli ktoś z forum też jedzie to piszcie, możemy sie zgadać. Fajnie było by zebrać taką forumową delegacje od Maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zapowiada się obiecująco Ale wypada mi wesele, więc się nie zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kurde pojechal bym ale siedze w robocie TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas528i Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jadę na wakacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi