Xaime91 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam. Jak w temacie potrzebuje pokrywy zaworow na wczoraj, moja pecła przy pierwszym cyl. I sie leje oliwka im taniej tym lepiej Tapnięte z Mojego NOTE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Potrzebana na już? Przypomnij sie jutro kolo 18, byc moze mam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Na wczoraj a nie na juz Kolo 18.00 to bedzie za pozno jak sie okaze ze nie masz Tapnięte z Mojego NOTE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zadzwonie i podpytam brata czy nie opchal jeszcze i dam ci znac. Z tym ze ja z pracy wracam o 17.30 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi