MiNos Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, czasami nadchodzi taki czas że trzeba rozstać się z pojazdem ... mam do sprzedania BMW E60 530D rok 2004 aktualny przebieg 210 tyś (muszę zerknąć ile dokładnie). Auto zadbane, siedzenia itd bez uszkodzeń, skórzana tapicerka nie wytarta, nie polerowany lakier ani lampy, silnik nie myty. Bogate wyposażenie - tu więcej informacji o wyposażeniu http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bminos%5D-bmw-e60-przedstawia-%C5%82o-e36-compact-jest-e60-sedan-d-16149/ Możliwość sprawdzenia pojazdu na stacji diagnostycznej, miernikiem lakieru itd. Auto zakupiłem z przebiegiem 156 tyś (5 lat temu). Mało użytkuję - głównie weekendowo. Co naprawiałem: - czujnik poziomu oleju - założony Hella, - chłodnica klimatyzacji - założona chyba firmy dephi (o ile mnie pamięć nie myli) - wymieniony przedni dolny lewy i prawy wahacz - nowy akumulator Bosch Silver - wymieniony regulator napięcia - Valeo - wymieniona klema IBS (ori BMW) - jeden czujnik PDC - filtr paliwa - termostaty - dwa, ori BMW Aktualnie wymieniłem filtr powietrza Na wymianę czeka zestaw rolek i pasków (komplet już mam, kwestia wymiany) Do całości koła letnie + zimowe (same opony) Cena jaka mnie interesuje? 43 tyś. Zapraszam. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez MiNos literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi