tzuggen17 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 hej, potrzebuję opinii. Zimą wrzucam gwint. Do tego czasu muszę jeździć na seryjnym zawieszeniu. strasznie mnie denerwuje ta koza z przodu, więc pytanie - jakie sprężyny? Nie chcę wydawać worka pieniędzy a do zimy nie wytrwam z tą wysokością.. Szukam używek Eibacha, ale nic nie mogę znaleźć. Czy takie coś się nada? testował to ktoś? BMW 3 E36 40/40mm sprężyny sportowe obnizajace (6233582394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jeśli z góry wiesz że to tymczasowy temat i masz na tym przejeździć cztery czy pięć miesięcy, to nawet bym się nie zastanawiał i brał średnią albo nisko-średnią półkę - to żadna chińszczyzna, więc o bezpieczeństwo nie ma się raczej co obawiać, a najwyżej po prostu nie będą miały aż tak dobrych właściwości jak Eibachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Szukaj okazji na springi Eibach, po jakiś grupach na fejsie, forach itp. Mi się udało kupić 4 miesięczny komplet sprężyn za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 TAtesko siada jak chce i ciężko o wynik powtarzalny. Przebolał bym na tej kozie do jesieni, lub już pakował to co ma być. W sumie jak uwalisz jeden zwój to będziesz miał taki sam badziew jak te springi z allegro - mówię tu o przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 jak tylko do zimy to brałbym szlifierkę i upierdzielił pół zwoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie wiem czy z e46 podejdą do e36, ale ofertę możesz zobaczyć http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6286992266#thumb/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi