poksik1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 witam! ostatnio zauwarzylem w moim garazu znajduja sie malutkie ilosci oleju na ziemi! saczy sie olej z korka!wymienilem dzis podkladke pod korkiem miedziana ale dalej sie saczy! miska widze ze byla juz latana troszke ale nie przezemnie! i teraz nie wiem czy wymienic miske czy moze tylko korek lub cos zrobic.jesli tak to co?? moze ktos doradzi mi ...moze zalozyc gumowa albo jakims silikonem posmarowac? skoro mi ska ejst cala? prosze o podpowiedz :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 na początek sprawdż czy masz przylgnie równe na śrubie i na misce,jeśli nie to wyrównaj je :wink: ,jakby dalej ciekłoto daj silikon pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poksik1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 wiesz co teraz zauwarzylem ze jest mala ryska taka jak wlos moze nie ktora dochodzi do polowy gwintu! a ta nierownosc wezme i papierem wyrownam!bo tez sa male ! moze bedzie trzymalo ...mama nadzieje bo calej miski nie chce kupywac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi