Stifler Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Siemka. Z racji tego że mam zwykły moduł bluetooth Tcu w swojej e61 i nie mogę sparowac innego telefonu chciałbym coś z tym zrobić . Wiec po czytałem trochę i wychodzi na to ze musze zmienić moduł na tcu 1.5 i zaprogramować. Czy ktoś wie czy moduł 1.5 pasuje pod stara instalacje i czy rzeczywiście da się to zrobić. Ogarnia ktoś taki temat i wie o co kaman ? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Strzelam ze tu chyba trzeba liczyć na Kamcia odpowiedz TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Z tym czy pasuje cieżko powiedzieć bo nigdy nie zmieniałem. Najlepiej porównać kostki podłączeniowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wtyczki są takie same, piny też tak samo ułożone Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi