Francuz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ciekawe kiedy Michal fotencje zapoda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas. Nysa jak zwykle udana. Bastars okazja będzie jeszcze niejedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ciekawe kiedy Michal fotencje zapoda :wink: Spokojnie, dzisiaj myślę, że będą ktoś mi kiedyś zarzucił, że mało ludzi, za dużo aut, także teraz będzie odwrotnie A Nyse ciężko mi ocenić, byłem tylko kilka godzin w sobotę i to jeszcze wy***any po podróży, ale patrząc po niektórych to grubo było mam nadzieję, że za rok praca pozwoli przyjechać na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 my dzisiaj dopiero wróciliśmy i dzięki wszystkim za wyjazd-było za***iście i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 my dzisiaj dopiero wróciliśmy i dzięki wszystkim za wyjazd-było za***iście i do następnego A myslałem, że ja ostatnio odjeżdzałem:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jakieś tam foty ode mnie. Mało aut, bardziej zdjęcia reportażowe. https://www.dropbox.com/sh/wfebsn8d7tl832s/AAAFxVmopqI7XtB7uoP5mECza?dl=0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za jak zwykle udany weekend!!!! Jeszcze raz podziękowania specjalne dla Brzozy za Hotel ***** Dużo nowych, świetnych ludzi się poznało (jeszcze się na Złombol wybierzemy kiedyś)... Szkoda że starych coraz mniej, ale kto miał być ten był Dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 byłem . jak zawsze towarzystwo najlepsze ... polecam tym co nie byli bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No w tym roku bylo tak samo fajnie jak w ubieglym. Pogoda byla super i ludzie tez super. Oby do następnego Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Widziałem na Facebooku powtórkę 5-7 sierpnia, wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Widziałem na Facebooku powtórkę 5-7 sierpnia, wybiera się ktoś? my jedziemy bankowo:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Niewykluczone że też wpadnę, chociaż na jedną noc A jak tam z cenami bo ze stronki Osiru nie bardzo mogę rozczytac :bag: W sensie 2 osoby i namiot Edytowane 25 Lipca 2016 przez Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 namiot 8 zeta za dobę samochód 6 zeta za dobe za 1 osobe 9 zeta za dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 No i wszystko już jasne ! Tym razem postaram nie nawalić i dojechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ktoś jeszcze poza Przemem się wybiera? 5-6-7 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 s 2 godziny temu, Beton napisał: Ktoś jeszcze poza Przemem się wybiera? 5-6-7 sierpnia? same dziadki.... kapcie i ciepłe kakałłłłoooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Postaram się być tym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 mieliśmy być na 100% nawet konkurs dj będzie z tego co w radiu reklamują niestety Ania w szpitalu po operacji jutro wychodzi ale raczej taka podróż nie wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dnia 29.07.2016 o 19:40, PRZEMO napisał: s same dziadki.... kapcie i ciepłe kakałłłłoooooo..... Rozbijacie się w tym miejscu co zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Miejsce nigdy się nie zmienia. Pogoda zapowiada się niezła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 4 minuty temu, Forest napisał: Miejsce nigdy się nie zmienia. Pogoda zapowiada się niezła Foresto wbijssz jutro czy w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jutro po południu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Gitara, to powinienem powitać Cie chlebem i piwem i ile wcześniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jutro do pracy w Nysie lece może zostanę zobaczymy jak to wyjdzie. Najwyżej w aucie będę spać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No i po pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi