Brzoza Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Będzie burza i w tej dziurze będziemy się kąpać jak kilka lat temu. Chciałem wrzucić filmik ale nie wiem jak to zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Musisz podać hasło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty 8.Błażej i Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Musisz podać hasło :mrgreen: OT Za rok jak nic tam przyjadę Tym razem się nie uda Piątek, sobota praca, a niedziela Raceism Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordzio Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty 8.Błażej i Marta 9.Kordzio i Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Poprawiać listę, kto mnie wykasował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Poprawiać listę, kto mnie wykasował??? Japierdzielę, ten znowu się zgubił :mrgreen::mrgreen::mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nysa widzę też już po****da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nysa co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Lipa się robi, pamiętam jaka kiedyś ekipa jeździła ale w sumie teraz będą najlepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Lipa się robi, pamiętam jaka kiedyś ekipa jeździła ale w sumie teraz będą najlepsi Rok temu ekipa też nie była jakaś mega duża i mimo to grubo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ogolnie ludzie rotowali.. Jeden przyjechał, drugi pojechal Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 My będziemy ok 14-15. O 11g mam kurs do Opola, a następnie kierunek Nysa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 my zawitamy około 17:mrgreen::drunk::grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Podjade na browara jak żona mi się wyleczy :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To wyleczy się, browarem:mrgreen: Ja też jutro podlece. . . z browarem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 U nas mała zmiana kierunek Opole o 14g wiec w Nysie ok 17-18 będziemy i :gril:bmw_beer :gril: bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Najwyżej bede abstynentem jutro :wink: no i moze krismonta zabiore, w sobotę powinienem przyjechać drugi raz, ale tez tylko na popołudnie, jakies tam zaopatrzenie wezme, nasz browar na 3 zmiany zasuwa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Na bramie wpuszczą normalnie autem? Bo w tamtym roku coś nie chciał nas wpuścić ten cieć autami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Francuz Bastars mam za***istą wódkę w bagażniku przyjeżdżać razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak by ktoś miał większe gabaryty zaopatrzenia na wyjazd które nie mieszczą mu się do samochodu- krzesła stoły parasole zgrzewki piwa namioty a nawet lodowki pralki czy magiel :mrgreen: to dawać znać, e39 kombi prawie puste leci. 603 522434. Mój plan trasy: Piatek: Wrocław-Opole- Nysa Niedziela: Nysa- Bystrzyca Kłodzka- Wrocek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty 8.Błażej i Marta 9.Kordzio i Marta 10. Brzoza 11. Łuki Agata Edytowane 7 Lipca 2016 przez Łuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 My już zameldowania Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No i w pizdu wylądował. Bylem 2 razy, Wczoraj i dzisiaj, także kto nie był niech żałuje :wink: szkoda ze lato jest raz w roku :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No panowie i panie, dzięki wszystkim za miło spędzony czas, za pogaduchy popijawę i śniadanie mistrzów :mrgreen: , Brzoza jaszcze mam nadzieję będzie okazja się bujnąć klekotem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi