PRZEMO Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 :mrgreen: Kochani, w imieniu naszych przyjaciół z BKP , mam zaszczyt zaprosić was na kolejną edycję NYSA SUMMER PATROL AD. 2016:mrgreen::mrgreen::mrgreen: kto był , ten wie , kto nie był ,niech jedzie...:wink: termin 8-9-10 lipca , widzimy się w piątek nad jeziorkiem Nyskim , w stałym miejscu:wink: mój numer 660 743 906, w razie jakby ktoś miał jakieś pytania... LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10* 2. Cziko z Moniką 8-9-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10* 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra oczywiście nysy nie mozna opuscic:P wolał bym na wakacje nie jechac ale do nysy zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 LISTA 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 oczywiście nysy nie mozna opuscic:P wolał bym na wakacje nie jechac ale do nysy zawsze Może krzesełka sie znajdą :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 szkoda, że jest to w terminie raceismu i germanfestu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 szkoda, że jest to w terminie raceismu i germanfestu Jak to Przemo napisał, do południa Raceism, później Nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jak to Przemo napisał, do południa Raceism, później Nysa Piątek GermanFest, poźniej Racesim do południa i Nysa Hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 W zeszłym roku prawie byłem W tym roku jak poskladam nogę do kupy to będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 W zeszłym roku prawie byłem W tym roku jak poskladam nogę do kupy to będę na 100% Widzę, ze Ty wszędzie PRAWIE dojezdzasz. A co żeś w gire zrobił? Ja moze się pojawię chociaz w sobotni wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Rok temu prawie oznaczało to że byłem w domku jakieś 250m od biwaku bimmerow A w girze mam skręcone kolano Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 250m i nie dotarl :wink:[ATTACH=CONFIG]41516[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 szkoda że tak późno Południe info dało pytałem Siepre z dwa miechy temu kiedy robią to dostałem info że chyba koniec sierpnia teraz już urlopu nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Sorki, za takie info ale zmienione zostały początkowe ustalenia. Teraz troszkę zalatany jestem i więcej decyzji podejmują chłopaki bezemnie. Ale i tak impreza szykuje się świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Siepra proszę o oficjalne pozwolenie przyjechania skoda. Nie chce się tłuc driftowozem tyle kilometrów i przyjechałbym służbowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Siepra proszę o oficjalne pozwolenie przyjechania skoda. Nie chce się tłuc driftowozem tyle kilometrów i przyjechałbym służbowym udzielam... ja przyjadę audi ,żeby przywieźć lodówkę:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzięki to widzimy się . Przemo wiesz może od której mamy jakąś rezerwacje czy coś bo ja w piątek ustawiłem sobie prace na nyse i mógłbym już po 16 być na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-10 2. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty 8. Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Coś mało chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. PRZEMO&EDZIA 8-9-102. Cziko z Moniką 8-9-10 3. dyziu i sandra 4. michal_f i Agata (dopiero 9 po południu się pojawię) 5. Kandyn z Olą 8-9-10 6. Nem & Edka (zajedziemy w piatek tylko pojecia niemam o ktorej godzinie) 7. Foresty 8. Brzoza 9.MXSiwek 10 (50/50) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 tylko zakaz kąpieli jest przez sinice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Bieżące komunikaty o stanie wody w jeziorze - Nysa i powiat nyski, aktualności i nyski informator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi