dawid111 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Dzięki Wszystkim Część osób udało się poznać, a część nie. Może na następnym Edytowane 26 Czerwca 2016 przez dawid111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mnie niestety się nie udało dotrzeć.... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Trochę przypał z tym najtem wczoraj, my się nacięliśmy jak tępi szóstoklasiści bo przyjechaliśmy na pamięć, nie sprawdzając godziny, na 15:00, a tam tylko Krismont, Oli i jakiś touras E39 :mrgreen: ale nawet po liście obecności widać że chyba znowu było dosyć smutno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nom, ja też miałem być o 15, ale spojrzałem że na 17 dziwnie... Z resztą i tak jak przyjechałem to połowa się zawinęła pod milę (gdziekolwiek to jest) na rozpoczęcie sezonu o ile dobrze usłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 O 18 w zasadzie zostaliśmy w 4 osoby Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Integracja była więc tragedii nie było, ja tam jestem zadowolony bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Szybko, mało, krótko... ale dało radę. Fotki: https://1drv.ms/f/s!Ah4ZX0hzytFuidUeWIgRupvhJIMLsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ten niebieski compact dlaczego ma naklejke syndykatu... tosz to profanacja.... on miał jape na 15cm między błotnikiem a oponą...:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Taki humor :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ten niebieski compact dlaczego ma naklejke syndykatu... tosz to profanacja.... on miał jape na 15cm między błotnikiem a oponą... Nie wspomne o reszcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 O i widzę nawet ze ja się załapałem do zdjęcia :)bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zlot kompotów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ejjj a komu z czarnej E46 zbijałem pionę przez szybę jak wyjeżdżaliśmy pod milę? jakaś nowa mordka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Powinna być jakaś opcja szukania po modelu i kolorze auta bo tak to rzeczywiście ciężko znać wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 ten niebieski compact dlaczego ma naklejke syndykatu... tosz to profanacja.... on miał jape na 15cm między błotnikiem a oponą...:4::4::4: Gdzie ten niebieski ma niby naklejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Gdzie ten niebieski ma niby naklejkę? Dyziu był pewnie nawalony jak to pisał i pomylił kolory , chodzi pewnie o tego zielonego na BBS i ala-Mkowych :lol: lusterkach z kierunkiem. Przykład na to że najpierw gleba potem koło , nie inaczej. Trochę to wygląda tak . Ważne że laczki są . Edytowane 12 Lipca 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tylna szyba karoseryjna na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tylna szyba karoseryjna na O tego chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi