5oul Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Pokaż jeszcze zdjęcie z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja dorabiałem kiedyś na podmiejskiej, boczna legnickiej między Tgg a mostem z torami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ricardo, nie wiele widać na tym zdjęciu. Najczęstszym powodem działania i nie działania otwierania etc są takie dwa czarne elementy z 4rema nogami po lewej stronie za baterią. Przy otwieraniu kluczyka łatwo je zniszczyć lub uszkodzić połączenie z płytką. Sprawdź to bo tam może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 ...sprawdze. dzięki. w sumie za kazdym razem jak to rozbieram i na nowo kleję... troche kleju na płytce zostaje... zrobie podejście do kluczyka raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dnia 11.09.2016 o 22:08, 5oul napisał: Ricardo, nie wiele widać na tym zdjęciu. Najczęstszym powodem działania i nie działania otwierania etc są takie dwa czarne elementy z 4rema nogami po lewej stronie za baterią. Przy otwieraniu kluczyka łatwo je zniszczyć lub uszkodzić połączenie z płytką. Sprawdź to bo tam może być problem. te dynksy są ok, sprawdziłem. masakra jakaś. dorobienie nowego kluczyka z elektroniką wszędzie ok 450zł. troche przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przegięcie to jest np w inchape koszy do e46 pytałem z 5 lat temu to 1000 plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Doczepie się do tematu. U mnie sytuacja wygląda następująco: Kluczyk nie reaguje na nic, kodowałem go kilka razy i nadal nic zero życia- cisza. Kluczyk otwarty akumulator / bateria ma 3V a miernik pokazuje 3,2 V wiec dobra jest. Czy to elektronika czy inna sprawa- gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi