ricardo_tat2 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) posiadam e46 touring (325i -2004r) od dłuższego czasu mam problem z zamykaniem auta z pilota w kluczyku. pewnie bateria do wymiany........ ale kluczyk wygląda na nierozbieralny. czy jest jakies rozwiązanie? może ktoś we Wrocławiu sie tym zajmuje, chętnie skorzystam....... aha, awaryjnie byłbym zaiteresowany dorobieniem duplikatu kluczyka(tak na wszelki wypadek), posiadam tylko jeden. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 e46 525i? Pokaż fotkę jakąś. Ja mam na zatrzaski kluczyk, pewnie Twój też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Proszę bardzo, wystarczy poszukać :drunk: http://www.maxbimmer.pl/f28/wymiana-akumulatorka-kluczyka-e46-polift-14795/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 obudowę trzeba delikatnie rozciąć i można wtedy wymienić baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 baterie Dla sprostowania - to akumulator. Nie można zamontować zwykłej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 ...wszystkie sugestie rozumiem co do naprawy rozumiem. kwestia dorobienia drugiego kluczyka......... zrobię to gdzieś we Wrocławiu???????? mniej wiecej jaki koszt? wtedy dorobiłbym drugi i przy okazji naprawił pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 We wrocku bez problemu, coś ok 400zł Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi841 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 e46 525i? Pokaż fotkę jakąś. Ja mam na zatrzaski kluczyk, pewnie Twój też jest. X2 :mrgreen:uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 e 46 (325i).... pomyłka wynika z tego, że mam też e61 własnie 525i. iiiiii jest na sprzedaż! (nie myli się ten... co nic nie robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 zadzwoń pod ten nr. 511-111-124, z dwa lata temu dorabiałem tam klucz i zapłaciłem coś koło 150,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 .... ponawiam temat wymiany akumulatorka w kluczyku. wymieniłem go, zaprogramowałem kluczyk i....... jak mu sie chce to z pilota zamyka dzrzwi. jak mu sie nie chce, musze zamykać ręcznie. nie wiem czym problem (powód wymiany akumulatora był taki sam) czyli mam nowy akumulatorek i cały czas ten sam problem, ma ktoś pomysł o co kaman?? na marginesie dodam, że na nowo rozebrałem kluczyk, myśląc, że moze słabo przylutowany.... ale jest jak ksiażka każe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Może microswitche? Czyli te switche pod przyciskami? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) ...raczej bym odrzucił tę opcję, chociaż sprawdzę i to. typowałbym bardziej problem elektroniczny... tylko jak to sprawdzić? może ktoś ma pomysł.... myślałem tez o wymiane całej płytki w kluczyku i ponowne programowanie... ale w sumie to chyba lepiej nowy kluczyk zrobić... sam nie wiem Edytowane 5 Września 2016 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sprawdź switche bo to grosze, a u mnie właśnie przez to był problem. Ale gdybyś chciał zmieniać elektronikę to kupujesz drugi kluczyk, przelutowujesz kość od immobilajzera, kodujesz pilota z autem i gotowe. Kość immo to to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) cenne rady, pokombinuję... dzieki a te switch'e... oczyścić przedmuchać... czy jeszcze jakieś czary mary??? Edytowane 6 Września 2016 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Przedmuchać i ewentualnie prysnąć jakimś kontakt-sprayem albo benzyna ekstrakcyjna, solwentem. Może uda się rozruszać ale może być już tak, ze są zajechane że tylko wymiana pomoże. A masz tylko problem z zamykaniem czy też z otwieraniem? To jest pilot 2 czy 3 przyciskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 problem i z otwieraniem i zamykaniem... reguły nie ma, posłuszeństwa odmawia kiedy chce... po prostu. i co być może ważne, częściej nie działa. a zaraz po wymianie akumulatorka raczej było ok. wymiana ok 2 miesiące temu. kluczyk 3 przyciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Zależy jak kto wymieniał tą baterię. Jeśli odparzył ścieżki (bardzo częsty przypadek gdy ma się nie właściwy sprzęt) to trzeba zrobić nowe połączenie i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Właśnie. Zrób dobre zdjęcie i wrzuć to zobaczymy, może będzie coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) luty wyglądają normalnie.... Edytowane 8 Września 2016 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ...i śmiało moge powiedzieć, że nie ma problemu z zamykaniem z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) To ja bym zmienił switche dla spokoju. http://allegro.pl/oryginal-przycisk-pilot-saab-opel-audi-bmw-4x6x2-5-i6427564810.html Kosztuje grosze, warto sprawdzić. Zawsze to taniej niż druga elektronika Edytowane 9 Września 2016 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 chyba raczej pójdę w strone drugiego kluczyka... w sumie i tak dobrze mieć dwa. musze tylko poszukać gdzie we Wrocławiu z tym tematem uderzyć i przepłacić... w każdym razie dzieki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Nie ma problemu. Ja też mam tylko jeden kluczyk, ale dokodowałem sobie samego pilota w razie w. Zawsze to będzie chociaż czym otworzyć samochód Daj znać gdzie i za ile dorobiłeś, jak już się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi