zygfryd Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 witam serdecznie wymontowalem dzis Radio w moim BMW mam tam buisnes na kasety tam z tylu zobaczylem jeszcze wtyczke duza kwadratowa i ze trzy male czy ktos wie co to jest czy moge tam zalozyc cos oryginalnego ale zeby w miare dobrze gralo tj Subwoofer czy zmieniarke albo Radio z szerokim wyswietlaczem czy CD i drugie pytanie mam wpisane w ksiazce Sport fahrwerk co to dokladnie oznacza czy to ma cos wspolnego z zawieszeniem od M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtec1987 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opisz pytanie jakoś normalnie, z przycinkami, kropkami bo nie wiadomo o co Ci chodzi. W takiej formie pytania nikt Ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygfryd Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam! Mam e39 z normalnym radiem kasetowym,chcem zamontowac cos innego np: odtwarzacz CD albo zmieniarke w bagazniku sam dokladnie nie wiem co tam mozna wlozyc.Chodzi o to ze nie wiem czy tam juz jest instalacja pod te zeczy.dlatego chcialem zapytac jaki oryginalny sprzet moge tam zamontowac bez wielkich przerobek.Czy bedzie tam pasowalo Radio z szerokim wyswietlaczem bo mam teraz krotki waski.I drugie moje pytanie to co oznacza wpis Sport fahrwerk czy to ma cos wspolnego z zawieszeniem od modelu M czy poprostu jest to tylko sportowy amortyzator i obnizone Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Co do radia z cd i szerokim wyświetlaczem (obc) to niestety wiązki nie masz, trzeba dołożyć + kodowanie. Odnośnie zawieszenia podaj vin to sie sprawdzi co tam masz Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygfryd Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam moj vin to:WBADR41090GT69635 moze dowiem sie jes´zcze czegos z vinu bo w aucie np.mialem zabrane lusterka sciemniane a zalozone zwykle.Moze okaze sie ze sprzedawca jeszcze zrobil mi jakas niespodzianke.Mowie wam coraz mniej uczciwych sprzedawcow:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ot tak to się lusterka nie zabiera ani nie wymienia, może przednia szyba była wybita (lub auto było powypadkowe?) i składali najtańszym kosztem. Ja w swoim dawnym E36 też nie miałem fabrycznie ksenonów i grilla poliftowego ale gdy zatrzymałem się na tylnej kanapie punto to dołożyłem sobie xenon i kilka kosmetycznych elementów - to samo działa w drugą stronę, ktoś po wypadku może składać "na sztukę" i ładuje jak najtańsze rzeczy - grunt to przekazać następnemu właścicielowi jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygfryd Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 no tak tez moze byc jak piszesz musze dokladnie popatrzec co i jak, jest tam pare rzeczy do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi