Rudix-R1 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam wszystkich, Mam na imię Dominik, trochę głupio mi że tak późno się przedstawiam ale praca po 12h i małe dziecko zabierają swoje :-) mimo tego jestem zadowolony z życia. Moja przygoda z Bmw zaczęła się w 2010r. Kiedy to nabyłem swoje e30 cabrio z motorownią m40b18 (stare zdjęcie ) i tak została do teraz u mnie ale po paru modach, oprócz tego przewinęło się parę modeli e36 i innych marek, aż wkoncu zostawiłem jak na razie e36 sedan m52b28 , Pozdrawiam wszystkich do zobaczenia jutro bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi