Franczesko Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem e-46 320d 136KM w kolorze MEERGRUEN happy_bmw beemka na dzień dzisiejszy została delikatnie dopieszczona i w głowie jeszcze dużo planów... Przywędrowała do mnie w stanie rdzy i został narzucony nowy lakier oraz wymienione elementy nie do odratowania ( wszystkie furtki oraz błotniki) do tego starałem się wymienić wszystkie możliwe elementy na czarne (znaczki, nerki, przycienione szyby i lampy tył) autko dobrze mi służy i oby tak zostało :wink: w miarę możliwości i czasu (i tu ciężko) postaram się być aktywnym [ATTACH=CONFIG]41348[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 bmw_2:bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemanko bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Załóż temat w buma design z większym opisem oraz zdjęciami. Patrzyłem na nią na otwarciu sezonu, kolor fajny, bo nie oklepany :wink: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi