Dzesiu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 W skrócie auto na pewno dachowało- wszedzie dosłownie wszędzie po 1000- 1500 mikronów. przód nie spasowany - ogólnie tragedia i rozpacz. Uważajcie - sprzedawca twierdzi że przód lekko uszkodzony i nic więcej- szuka frajera. Do tego zjechane zimówki i uszkodzona felga, nie wiem czy w ogóle są poduszki w tym aucie. Auto kwalifikuje się jedynie na złom. Ciężko na prawdę ciężko znaleźć większego ulepa. BMW Seria 1 BMW 118d BIXENON 2006r ZAREJESTROWANY oferta prywatna Wrocław Fabryczna • OLX.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wszystko fajnie ale pojechales ogladac 1er za 16 tysi , podczas gdy srednia cena rynkowa to 25. Moze jednak to twoje oczekiwania sa zbyt wielkie w stosunku do przedzialu cenowego w jakim szukasz auta... Nie oszukukmy sie, ale w tej samej cenie mozesz co najwyzej kupic jedynke po dobrym dzwonie, tutaj przynajmniej masz juz auto poskladane do kupy i polakierowane. Sprzedajacy to zaden moj znajomy, ani nie mam w tym zadnych udzialow, ale smiesza mnie tacy ludzie co szukaja igly za 1/2 ceny rynkowej, a pozniej sa zdziwieni ze auto bylo lakierowane. W tym przypadku wiekszy wstyd robosz sobie niz sprzedajacemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wszystko fajnie ale pojechales ogladac 1er za 16 tysi , podczas gdy srednia cena rynkowa to 25. Moze jednak to twoje oczekiwania sa zbyt wielkie w stosunku do przedzialu cenowego w jakim szukasz auta...Nie oszukukmy sie, ale w tej samej cenie mozesz co najwyzej kupic jedynke po dobrym dzwonie, tutaj przynajmniej masz juz auto poskladane do kupy i polakierowane. Sprzedajacy to zaden moj znajomy, ani nie mam w tym zadnych udzialow, ale smiesza mnie tacy ludzie co szukaja igly za 1/2 ceny rynkowej, a pozniej sa zdziwieni ze auto bylo lakierowane. W tym przypadku wiekszy wstyd robosz sobie niz sprzedajacemu. Polać mu bo dobrze mówi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi