maximus Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam 2 dni temu kupilem moje ukochane autko bmw e36 razem z jakims tam alarmem i mam taki problem. Zamontoalem sobie radio miedzyczasie wymienilem baterie w pilocie otwieralem bagarznik bawilem sie paroma zeczami i nagle dzrzwi przestaly sie zamykac z pilota auto reaguje na przyciski na pilocie tzn migaja kierunki ale drzwi sie nie zamykaja. Kiedy auto zamykam lub otwieram z kluczyka to centralny dziala. POMOCY na co moge zwitucic uwage zeby to sprawdzic?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Monter alarmu wypiął ci fabryczną centralkę cz i zastąpił ją swoją zintergowaną z alarmem. Podczas wymiany baterii kluczyk się "wyprogramował" czy jak to się nazywa. Musisz znaleźć instrukcje do centralki, a potem wprogramować kluczyk do centralki sterującej cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 takiej instrukcji nie posiadam najlepiej teraz znalesc centralke i poszukac na necie?? a moze byc jeszcze jakas inna przyczyna?? znacie kogos kto sie tym zajmuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Koleś kiedyś bawił sie tez bawił sie pilotem i rozprogramował go sobie! Puzniej zaczoł znów sie bawić ponaciskał przyciski i pilot znów działa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a i panowie uwaga na mikrofalowki z daleka z kluczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 zawsze klade na mikrofali:) poltorej roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja nie probuje bo znajomy u mnie w pracy rozkodowal kluczyk no i fakt ze to nie bmw tylko reno megan oraz mikrofala chyba byla lekko uszkodzona bo jakis kretyn podgrzewal w niej talerz z lyzką :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 to włóż do mikrofali garnek :wink: to jest dopiero efekt :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 z alarmem juz wszystko ok okazalo sie ze jakis koles w niemczech pociagnol plus do alarmu z radia a ja kable wywalilem i pociagnolem wszystkie swoje od nowa co za niemcy oni chyba juz tylko dobre drogi robia no i NO I BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi