Nev Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Cześć, Wybaczcie taką kasztańską nazwę tematu, ale nie miałem pojęcia jak w kilku znakach zmieścić sedno... :bag: Ostatnio rozważaliśmy z chłopakami modyfikacje wydechu, na początku w grę wchodził Magnaflow i coś jeszcze, ale potem napaliliśmy się na Remusa. Parę dni temu z ciekawości napisałem do nich z pytaniem, co mają do zaproponowania oraz czy gdybyśmy zebrali kilka chętnych osób i zapłacili z góry to możemy coś ponegocjować. Napisali, że są bardzo otwarci na tego typu tematy, a ponieważ będą obecni na lipcowym Raceismie, to może być fajna okazja żeby się spotkać i pogadać o możliwościach. Jeśli zatem ktoś z tu obecnych rozważa[ł] w najbliższym czasie przerabianie wydechu, niech da znać, najlepiej tutaj, bo zaraz może się okazać że będzie nas dziesięciu i wszyscy dostaniemy po kilkanaście procent w dół. Piąteczka, t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Pomysł spoko, życzę by koszty Was nie przerosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No ja na dzień dobry odpadłem z homologowaną przeróbką bo mam je*ane 2.0 z którego na legalu nie da się nic wycisnąć :bag: ale może kupię od nich jakiegoś gotowca, a potem wytnę katy i będziemy rzeźbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja rozważam zmianę końcowego tłumika na coś bardziej "sportowego" - nie musi być to jakiś mega ryczący tłumik, jakbyście wiedzieli orientacyjne ceny to chętnie bym się przyłączył do akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja byłbym chętny na kompletny wydech do e46 M54B30. Od kolektorów do samego końca. Pytanie jak cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja byłbym chętny na kompletny wydech do e46 M54B30. Od kolektorów do samego końca. Pytanie jak cena. Ja też rozważam taką opcję jeżeli cena będzie "przystępna":wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja bym chetnie koncowy na cos ladnego zmienil, pozatym moj juz dziurawy jak ser. Ale super betona magnaflow mi sie podoba jak chodzi, nie wiem jak z remusem hmmm... Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Xaime, a przypomnij mi jaki masz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 M52tub20 Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu/// Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja też jestem zainteresowany (M50B25)i podepnę się, ale fajnie było by gdyby poszła jakaś informacja z cenami podglądowymi, bo widzę że do tego sprowadzają się praktycznie wszystkie posty w tym wątku. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ja mam magnaflow i jestem zadowolony bardzo, cenowo reż przystępnie a grupowo na magne też może zniżka by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Oj ten twoj magnaflow to mi spac nie daaje ( TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Oj bo się zawstydze :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zawsze na dobranoc wlaczam sobie z nim film i wtedy lepiej zasypiam TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Przydałoby się nowy nagrać jak to gada na "przepalonym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chętnie swój MF na dwu rurce z E30 dorzucę ale jeszcze nie przepalony bo 2 tyg auto stało Ehh te dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi