Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie jest jakiś wspólny element który odpowiada za w/w rzeczy ? nie miał świateł postojowych, podświetlenia deski i kabiny ... na początku myślałem że to włącznik świateł ale po otwarciu drzwi lampki wewnątrz chyba powinne się zapalić? taką sytuacje juz miałem zimą ale zwykle kilka minut po odpaleniu silnika wszystko wracało do normy teraz cisza bezpiczniki sprawdzę jak najszybciej ... czy można sprawdzić włącznik świateł zwierając konkretne piny we wtyczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na 90% włącznik świateł. Mam dokladnie to samo W kompocie. Wystarczy ze trochę poruszam wlacznikiem i nastaje jasnosc. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na 90% włącznik świateł. Mam dokladnie to samo W kompocie. Wystarczy ze trochę poruszam wlacznikiem i nastaje jasnosc. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 w wtyczce włącznika musisz złączyć piny: podświetlenie - 11 z 1 pozycja - 11 z 2 i 5 z 8 sprawdź też czy jest napięcie na pinach 11 (zasilanie z bezpiecznika F37) i 5 (zasilanie z bezpiecznika F33) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi