seqk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam, przepraszam, że jako nowy od razu dodaje temat, ale niestety mam problem z zamknięciem dachu. Podczas zamykania w ostatnim etapie, kiedy łączyć się powienien ze słupkiem dach zatrzymał się i nie można ani zamknąć ani otworzyć, zapala się czerwona dioda przy przyciskach, proszę o pomoc czy można jakoś awaryjnie zamknąć dach lub jakiś pomysł co pomogło paść. Podczas przyciskania zamknięcie dachu słychać jakieś cykanie z bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakao Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mógłbyś opisać co się stało, byłoby dla potomności Sent from my MX4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jutro będę wiedział czy dach złapał jakiś błąd czy coś poważnego. Najważniejsze, że dowiedziałem się jak zamknąć awaryjnie dach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Niestety dach odmówił posłuszeństwa. Zamknąłem go ręcznie, ale cały czas mruga kontrolka, że dach jest nie zamknięty, brak błędów, szyby opuszczają się po nacisnięciu otwarcia lub zamknięcia i słychać jakieś cykanie z tyłu czyli prąd dochodzi. Dalej zagadka. Mam nadzieję, że mechanik ją rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jeśli problem jeszcze nie rozwiązany to sprawdź stycznik osłony dachu w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Problem rozwiązany, podczas wyciągania lamp tylnych uszkodzili kabel-czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Jaki kabel? czujnik? gdzie on dokładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie wiem dokładnie mogę dać namiar na osobę z Wrocławia, która naprawia dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 podaj, podaj, jak nie znajde nic sam przez weekend to będe pewnie potrzebował takiego cudotwórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seqk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 http://cabrio-serwis.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Z usług tego obywatela to skorzystałem ok 5lat wstecz w cabrio e36 e46. Jest dobrze obeznany w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam! Widzę, że ktoś o mnie wspomniał na tym forum, dawno mnie tu nie było Gdyby ktoś miał problem z dachem to oczywiście zapraszam, naprawiam każde cabrio, nie tylko BMW. Życzę jak najwięcej słonecznych dni Hubert. http://cabrio-serwis.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ogarnięte u Huberta we Wrocławiu, także jestem kolejnym który może go polecić, szeroka wiedza i doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi