Nev Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Raceism.com dumnie prezentuje 7 edycję wystawy motoryzacyjnej poświęconej najnowszym trendom modyfikacji samochodów. Stolicą europejskiego tuningu zostanie Wrocław, do którego zawita kilkaset najlepszych projektów z całej Europy, od Londynu po Moskwę. Wrocławski stadion to idealne miejsce które pomieści setki samochodów, dziesiątki wystawców i tysiące widzów. Zapraszamy do udziału w wydarzeniu niemającym swojego odpowiednika w całej Europie, międzynarodowego święta motoryzacji. W trakcie wystawy zaprezentujemy drifting w najlepszym wydaniu, show na profesjonalnie przygotowanym torze, zorganizowane przez grupę Musk Customs. https://www.facebook.com/events/195599007462073/ Wbijamy roz*ebać imprezę? Jakaś delegacja MB Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Nev czym ty chcesz roz***ac ta impreze ^^ tam sie nie jarają białymi kierunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 hahahah ja to przede wszystkim owinę całość workami na śmieci i dopcham to auto o własnych siłach żeby się nie ośmieszać tym klekotem a jeśli chodzi o roz*banie to przecież zawsze tak mówię;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 W takim razie może podziel się ze wszystkimi co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 W takim razie może podziel się ze wszystkimi co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat? Może po prostu chciał dać cynk że taka impreza będzie miała miejsce? ja nie wiedziałem, teraz już wiem, może się wybiorę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja też nie wiedziałem, że taka impreza będzie a teraz już wiem i chętnie się wybiorę Chodziło pewnie o to, żeby dać info i zebrać się grupą Bimmersów by wspólnie spędzić czas na fajnej motoryzacyjnej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja będę na pewno. Radzę, żeby już teraz kupować bilety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmeev Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zeby wejsc trzeba bilet? Gdzie sie kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 RACEISM Event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 RACEISM Event 1 bilet na dwa dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No właśnie to dwudniowy za 50 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Z tego co się orientuję, to jest na dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na Raceism będzie ekipa z Remusa (REMUS Polska – układy wydechowe dla samochodów i motocykli. | Polski dystrybutor sportowych wydechów do samochodów i motocykli REMUS.REMUS Polska – układy wydechowe dla samochodów i motocykli. | Polski dystrybutor sportowych wydechów do sa), rozmawiałem z nimi ostatnio na temat wydechów i spytałem, na co możemy liczyć przy większym zamówieniu - powiedzieli, że są bardzo otwarci na tego typu pomysły i zawsze można o tym pogadać. Jeśli ktoś z was planuje jakieś modyfikacje wydechu, można zebrać sześciu czy ośmiu chętnych i może wyjdzie z tego jakiś fajny discount + przetarcie szlaku na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na Raceism będzie ekipa z Remusa (REMUS Polska – układy wydechowe dla samochodów i motocykli. | Polski dystrybutor sportowych wydechów do samochodów i motocykli REMUS.REMUS Polska – układy wydechowe dla samochodów i motocykli. | Polski dystrybutor sportowych wydechów do sa), rozmawiałem z nimi ostatnio na temat wydechów i spytałem, na co możemy liczyć przy większym zamówieniu - powiedzieli, że są bardzo otwarci na tego typu pomysły i zawsze można o tym pogadać. Jeśli ktoś z was planuje jakieś modyfikacje wydechu, można zebrać sześciu czy ośmiu chętnych i może wyjdzie z tego jakiś fajny discount + przetarcie szlaku na przyszłość. Proponowałbym założenie nowego tematu o tym, bo kto na forum będzie szukał info nt wydechu w temacie o Raceism Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Z przykrością informujemy, że Twój projekt nie został zakwalifikowany do udziału w imprezie :bag: ale bede jako widz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Z przykrością informujemy, że Twój projekt nie został zakwalifikowany do udziału w imprezie :bag:ale bede jako widz Szkoda ale to taka samochodowa liga mistrzów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Szkoda ale to taka samochodowa liga mistrzów . dokładnie.. ale na CaG z Wroclow bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 dokładnie.. ale na CaG z Wroclow bede A kiedy będzie? Kurde szkoda że nie dostałeś się.. Ja swoje nie zdążę skończyć przed Raceism, także nawet nie mam co pytać czy się zakwalifikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam do was pytanie ❓ Bilety wam przyszły na maila czy pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi