bummerang Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 witam! mam problem z moja e trzydziechom. Gdy sie nagrzeje wskazowka wody jest powyrzej pionu gdy wlacze ogrzewanie na maksa i cieplo to jest prawie w pionie. Po zgaszeniu silnika weze sa tak twarde ze nie mozna ich scisnac. wie ktos co ztym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 witam! mam problem z moja e trzydziechom. Gdy sie nagrzeje wskazowka wody jest powyrzej pionu gdy wlacze ogrzewanie na maksa i cieplo to jest prawie w pionie. Po zgaszeniu silnika weze sa tak twarde ze nie mozna ich scisnac. wie ktos co ztym zrobic? Na początku zaczął bym od sprawdzenia czy przypadkiem nie dmucha spod uszczelki do układu chłodniczego takim urządzonkiem koszt jakieś 20zł za sprawdzenie potem termostat a na końcu uszczelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 spróbuj na początku odpowietrzyc układ,jeśli to nic nieda zajmij sie termostatem,najczęściej to on :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 stawiam na uszczelke pod głowice termostat napewno nie bo węże dochodzące do chłodnicy napewno są gorące wszystkie jak węże puchną to objaw wysadzonej uszczelki pod głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi