Gość Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Siemanko pytanie mam, wiecie może czy wkłady reflektorów z sedesa/turasa pasują do kupy? Dużo pipcenia jest z założeniem xenonu kaj go ni bylo? Wiem że spryski i ori reflektor + wirus do komputera od Leo żeby nie było bożego narodzenia na rodzialce przed kniapą right?happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Co do wkładów to raczej są inne a co do xenonu zeby wszystko miało ręce i nogi potrzeba spryskiwaczy i systemu samopoziomowania wiec sporo roboty z kabelkami i odpowiednie kodowanie modułu świateł. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 No spryski rozumiem, ale widziałem jak ludzie montowali na 'dziko' bez poziomowania, i pytanie moje co myślicie o czymś takim? Warto czy nie? Nie ***cie mnie tylko od razu że biedak kup se renault itp, wiem ile jest dupczenia się żeby to zrobić od A do Z więc pytam czy z dzikusa by pykło i z wirusem żeby nie waliło mi przed mordą że reflektory mi nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 zeby bylo jak fabryka to sosu trzeba troche wywalic, do tego sporo roboty z kablami. Kupuj HIDy i jakies lampy z soczewkami, w koncu co drugie e36 /e38/ e39 ma hidy bez poziomowania i spryskow Na koniec dobrze je wypoziomowac i nie bedzie problemu z oslepianiem Wiem ze BMW robilo retrofit xenonow, wiec moze soczewki z ori lamp xenonowych (np z anglikow) da sie przemontowac do lamp bez xenonow. Jak by co mam jedna lampe bi-xenon europe z compacta e46 z ktorej mozna wyciagnac soczewke [video=youtube;0yVhZVVI9d0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi