Dzesiu Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam, ze względu na kupno mieszkania potrzebuje gotówki na wykończenie stąd pod młotek idzie moje e39. W auto włożyłem sporo pieniędzy lecz jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia - najważniejsza to wymiana alternatora i można śmigać. Wyposażenie dosyć bogate. 2 komplety kół lato/zimo - 17"/16" z dobrymi oponami. Lista rzeczy wymienionych a aucie jest bardzo długa. Sprzedaje z bólem serca ale niestety mam teraz inne priorytety. Moje auto: http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bdzesiu%5D-bmw-e39-535i-29703/ Cena do dogadania - proponuje 13 000 zł , pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dodaj jakieś zdjęcia, szczególnie więcej wnętrza niż jedno które masz w swoim temacie, pałowałem się ze sprzedażą mojej a8, w końcu poszła, może i bym był zainteresowany, napisz coś więcej, to co planowałeś zrobić to zrobiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi