Sebo Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Co tak mało...sztukpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak97 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Fajnie było i nawet moje Samoa sie załapała na fotkach mam nadzieje ze jeszcze wiecej ich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dzięki wszystkim za mile spędzony czas , załapałem się na forumowe ramki więc jestem mega zadowolony, brakuje mi tylko jeszcze forumowej naklejki:) Pozdrohappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Trochę smutno dzisiaj było, ale odbiliśmy sobie na obwodnicy i Legnickiej i od razu japa ucieszona Dzięki za dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 [ATTACH=CONFIG]41239[/ATTACH] Trochę smutno dzisiaj było, ale odbiliśmy sobie na obwodnicy i Legnickiej i od razu japa ucieszona Dzięki za dziś! Ty sie lepiej módl żeby nie było obywatelskiego donosu na nas chociaż w sumie ludzie to z podziwem patrzyli na taki konwój polewkę miałem z typa w superbie który tez chciał pojechać z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Dzięki za spota! Pogoda dopisała no i wreszcie wytoczyłem kwadrata z czeluści nicości Dzięki za kupno ramek. Będzie więcej na na fundusz DD bmw_2 @Chacko e30 - nie jest to takie tanie, i to za sztukę: Ramka szkła świateł mij. lewych - 63121385593 / 63 12 1 385 593 - Zastosowanie @kamil 89 - dzięki za zmywacz silikonowy uklon_bmwbmw_2 Edytowane 29 Maja 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 polewkę miałem z typa w superbie który tez chciał pojechać z nami hahaha no, albo ten patusek co pod Sztrasburgerem na Kazimierza krzyczał do ziomeczka "ty paaaaa beemki, jedna druga trzecia czwarta wow!" ale następnym razem Ci nie odpuszczę, zapie*dalasz z nami! a jak nie, to z Twojej fury będziemy kręcić :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 @Chacko e30 - nie jest to takie tanie, i to za sztukę: Ramka szkła świateł mij. lewych - 63121385593 / 63 12 1 385 593 - Zastosowanie Dałbym sobie łape uciąć że 100zł nie kosztowały :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nev to już i tak było *****ane co robilśmy :drool::lol: na najcie wrześniowym damy w palnik! PS ma ktoś filmik z tych poczynań dzisiejszych ? MaQooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 29 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zresztą mam nadzieję, ze Michał zrobi rekord szybkosci wrzucenia fotek :mrgreen: Rekord Foty ode mnie Reszta fot tutaj: https://www.dropbox.com/sh/z8z6f4kld8h6uav/AABMO74zfXI7NJJ9Q9ALobRpa?dl=0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czyja ta e60 na dkl? Za***iście (przepraszam za wyrażenie ale brak innego słowa) wygląda!!!!!!!! :drool::wink: Fajnie było spotkać wszystkich! Pozdrowienia dla prezesa bo coś go ta droga w dyzia furze zmęczyła! :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 PS ma ktoś filmik z tych poczynań dzisiejszych ? daj mi na priv link do facebooka, to Ci wrzucę 10sec, a na pozostałe video od Karoliny czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 E60 DKL srebrna to Przema,ale nikt o tym nie wie bo od lutego nie zalozyl jeszcze galerii lolol moze nadrobi zaległości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Pogoda była super, opaliłem się michał_f to jest rekord szybkości wrzucania fotek do zo na torzebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Michal_F kradnę zdjęcia do swojej galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Czyja ta e60 na dkl? Za***iście (przepraszam za wyrażenie ale brak innego słowa) wygląda!!!!!!!! :drool::wink:Fajnie było spotkać wszystkich! Pozdrowienia dla prezesa bo coś go ta droga w dyzia furze zmęczyła! :4: To mój parch... galeria będzie jak założe m pakiet, nowe koło i zrobię program....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 13 zdjęcie i mistrz 2 planu haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 13 zdjęcie i mistrz 2 planu haha Ooo nawet nie zauważyłem to i tak zdjęcia Twojej E38 nie dodałem, bo był jeszcze jeden mistrz drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Pewnie dziadek F.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Pewnie dziadek F. Pseudonim PREZES :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Kończyć bajerę bo stąpacie po cienkim lodzie :mrgreen::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi