vanos320 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Siema chłopaki. Jakiś kuta**arz za świetną zabawę uznał spuszczenie powietrza z kół. Poratowałby ktoś z Oleśnicy pompką? Niestety sam takowej nie posiadam, a powietrza nie mam w dwóch kołach. 794-024-449 najszybciej będzie się telefonicznie skontaktować. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ja mam koła x4 i pompkę 12V oraz ręczną- Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jak nic nie ogarne na miejscu to bede sie zgłaszał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 dzwonie i masz zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jak nic nie ogarne na miejscu to bede sie zgłaszał, dzięki. Poszedł sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cziko chłopak mieszka ulice dalej. sprawa załatwionabmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dyziu pomoże, forum zawsze razem. Pozdro chłopaki, sprawa będzie ogarnięta wielkie dzieki jeszcze raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cziko chłopak mieszka ulice dalej. sprawa załatwionabmw_1 Ale miałem dobre chęci i to się też liczy :bmwsexemofg3: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi