Forest Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jak w temacie. Jeśli ktoś posiada i może pożyczyć proszę o pw. Muszę przewieźć drabinę ogrodową z Oławy do Lubina. Potrzebuję od środy 25 maja do niedzieli 29 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Relingi do Twojego sedana, czy do jakiegoś touringa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Do mojego parcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jakbyś nie znalazł to mogę Ci dać namiar na znajomego, który wypożycza bagażniki we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Do sedana wypożyczają na sleznej, pl Kromera ( wypożyczalnia "sprzętu dachowego" ok 20zl/doba. A tak fachowo to relingi są w kombi wzdłuż samochodu, a Ty potrzebujesz poprzeczki- fachowo :mrgreen: Jak do kombi byś potrzebował - na relingi to mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Sorry potrzebuję więc poprzeczki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi