PatrykBMW Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam czy jest możliwość montażu felg 19 cali przód 20 cali tył do bmw e 46 330 i czy nie będzie problemu z ABS lub trakcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 [h=2][/h] Problem będziesz miał gdy obwód koła będzie różny pomiędzy kołami. Jeśli założysz odpowiednio wysokie opony na przód i niskie na tył aby obwody wszystkich były zbliżone to nie będziesz miał problemów z DSC. Tylko mam jedno pytanie... dlaczego chcesz zepsuć sobie samochód mając tak fajny silnik pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Czemu miałby służyć taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Przepraszam, nie mogłem się opanować ..... [ATTACH=CONFIG]41055[/ATTACH] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykBMW Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Po prostu kupiłem auto na dosyć fajnych felgach 19 antera lecz w leciał em w krawężniki i mam 2 felgi rozwalone a okazuje się ze ta firma już nie produkuje felg i znalazłem tylko 20 w tym samym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Będzie ****owo, sprzedaj felgi i kup coś innego. Wyjdzie podobnie niż kupowanie specjalnie opon pod te 20' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykBMW Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ciężko będzie ze sprzedażą 2 tak rzadkich felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nie spróbujesz to się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wszystko ma swojego kupca, pamiętaj o tym:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Lepiej je nawet zutylizować na złom niż tak dziwnie kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Po prostu kupiłem auto na dosyć fajnych felgach 19 antera lecz w leciał em w krawężniki i mam 2 felgi rozwalone a okazuje się ze ta firma już nie produkuje felg i znalazłem tylko 20 w tym samym modelu Załóż najpierw jakieś 17,naucz się panować nad autem,niech przejdą emocje a potem załóż ładne 19 :mrgreen: (bez złośliwości oczywiście) Edytowane 19 Maja 2016 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 kolego , a pokaż te felgi , z ciekawości...te całe ,rzecz jasna:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zawsze możesz dać do przyczepki :mrgreen: A tak na poważnie- każda zmora ma swojego amatora. Wystaw zobacz, a odp sama się ukarze. A zdjęcie ich jak PRZEMO klikam dawaj może ktoś ców będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi