Boeing732 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 to swietnie bo nie moglem cie znalezc moj gg1456905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Siema Siema wszystkim nowym :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 bylo fafni tylko pogoda nie dopisala a co za tym idzie frekfencja i moj smochod ale juz na nastepny spot napewno przyjade 7demka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 pogoda-niepogoda ale choc poznałem kogoś kto podziela moje zainteresowania.dziękuje za miłą atmosferę.pozdrawiam! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 witamy witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 witam.właśnie wróciłem z wrocławia i się zarejestrowałem.pozdro :mrgreen: Ooo ja do scinawki na sylwka jade :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vollmilchs Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 siemka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hi, 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witamy i zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł OldOne Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Siemka, jestem tu nowy ale z niecierpliwościa czekam na najbliższy spot. Mam nadzieje że odbędzie się nie bawem. Moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 witamy, witamy. Ciesze sie że mamy taki przyrost nowych użytkowników. Spot pewnie bedzie w styczniu, serdecznie zapraszamy do udzielania się na forum :wink: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam! Jestem nowy na forum. Narazie nie posiadam BMW, ale rozglądam się za ładną E30'tką, którą z chęcią przygarnę i będę bardzo kochał (dobrze, że dziewczyna już śpi ). Narazie jeszcze studiuję. Ogólnie zajmuję się car-audio. Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania co do nagłośnienia samochodu to proszę walić na PW bez skrępowania. Mam nadzieję, że będzie nam się wszystkim przyjemnie jeździło naszymi Beemkami i w przyjemnej atmosferze wymieniało na ich temat opinie. Pozdrawiam! Marcin Borsuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 <bmw_1> bmw_beer <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 witamy wszystkich nowych bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 -Halo halo Włodku .... -Halo halo Mietku .... Siema wszystkim Nowym i Starym tez rzecz jasna w tym jakże pieknym i uroczym roku 2006 <bmw_2> Dawno mnie to nie bylo to sie chciałem przywitać , a co <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam! Jestem nowym użytkownikiem 318stki Super że powstał wrocławski klub miłośników i czekam na najbliższy zlot:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam!Jestem nowym użytkownikiem 318stki Super że powstał wrocławski klub miłośników i czekam na najbliższy zlot:) Pozdrawiam witamy <bmw_1> zapraszamy 8 stycznia : http://www.forum.maxbimmer.pl/viewtopic.php?p=3285#3285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLEDZIU Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 witam ponownie. 8) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 siema siema bmw_beer <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 serdecznie witam wszystkich z poza wrocławia <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dobry też chciałem się przywitac moze czasami coś napisze :wink: Witam wszystkich starych i nowych :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam wszystkich posiadaczy BMW bardzo serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 witam don seros;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 seima siema <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Pozdrowionka i Radości z jazdy <bmw> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi