Kosa Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam nowych Tommy Twoja furka jest wypasna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkołak Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 witam :evil: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 witamy nowych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 nareszczie nie trzeba jezdzic po polsce na zloty milosnikow BMW. Bo may tak dludo oczekiwany klub we Wrocławiu 3 lata czekalem swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 nareszczie nie trzeba jezdzic po polsce na zloty milosnikow BMW. Bo may tak dludo oczekiwany klub we Wrocławiu 3 lata czekalem swietnie WELCOME uuuuuuuuuuu coś dużego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Czyżby E23 ?? zarzuć foty fury , zawsze mi sie marzyła 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 narazie niema co ogladac bo jest czesciowo rozebrana ale mam cicha nadzieje ze w tym tygodniu wyjedzie z warsztatu z zrobionym silnikiem (walnieta uszczelka pod glowica) puzniej mala blacharka i nowa szyba jak dam rade to przyjade nia 04,12,2005 a jak nie to i tak przyjade Kotletem czyt. Kadet bo na Z4 mojego Bossa narazie niemam co liczyc sprawa utknela w sadzie i najszybciej to na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkołak Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu753 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jestem od niedawna posiadaczem E36 1,8i 1993r w związku z tym będę was zamęczał pytaniami na temat tego modelu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 witamy, a okolice Wrocławia to gdzie konkretniej ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu753 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Brzeg Dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Brzeg Dolny O to spoko rejony , kilka osob znam z brzegu , nie wiem czy Pieszy jeszcze mieszka w brzegu ale moze pamietasz taka zółtą syrene 105 z silnikiem od opla vectry :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu753 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Pewnie że pamiętam, z kolesiem wieki temu do przedszkola chodziłem , ale w tej chwili nie utrzymujemy kontaktu, a syrenki dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Pieszy nie jest z Jagodna :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 no właśnie, Pieszy nie jest z jagodna, swego czasu zafascynowany byłem jego syreną i błądziłem po necie trafiając na jego stronę w której adrsie jest nawet ,,..jagodno..'' :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 właśnie ja też tym sie kieruje :wink: pozatym pare razy widziałem go koło siebie 8) A ta syrena jest śliczna!!!! I całkiem przyjemnie musi jezdzić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 witam. chciałem sie przywitać. jestem posiadaczem bmw 318(juz drógie) ale tą stronke dopiero teraz odkryłem, wczesniej tylko wiedziałem o forum beemka klub. widze ze z wrocka jest całkiem sporo posiadaczy e30. pozdrawaim jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Pieszy mieszkał w Brzegu teraz mieszka w jagodnie , ale tylko napisałem to po to zeby sie zapytac czy lu753 pamietał moze jego syrene jak smigala jeszcze po BD :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCent318iS Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam klubowiczów piąteczka <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 szkoda że tylko klubowiczów :lol: :lol: :lol: wtedy moze wiecej osob by ci napislao cześc :wink: ale ja sie wyłamie: SIEMANKO 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam klubowiczów piąteczka <bmw> Piąteczka ??? chyba raczej trójeczka :lol: Nie no oczywiscie zartuje :wink: Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel248 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel248 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 witam mam BMW 535i i mam mały problem czasami wyswietla mi sie kontrolka :EML: i samochód gasnie niewiem co to znaczy .Może ktos wie co to znaczy? pozdrawiam paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 witam.właśnie wróciłem z wrocławia i się zarejestrowałem.pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 witamy serdecznie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi