maltarn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ale i tak wszyscy z niecierpliwością czekają na śnieg :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Hej Luk@s witam serdecznie super fotki i klip nareszcie witamy Dzięki za pozytywy i przywitanie Luk@S masz jeszcze jakies swoje produkcje i jakies fajne fotki, bo ja etz taki mczyms sie zajmuje Witam - odnośnie materoiałów to przyznam się szczerze jak narazie zajmowałem się videofilmowaniem i fotografowaniem wesel, studniówek a jedyne fotki jakie dotyczyły BMW to są wszystkie fotki ze zlotu BMW który odbył się w styczniu a które są również na stronie Maxbimmer. Jak dotąd nie zajmowałęm się innymi materiałami ale czas zacząć zaplecze techniczne mam odpowiednie tylko wyobraźnia nas ogranicza więc będziemy montować wszystko co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam nowego forumowicza i zarazem Klubowica 8) 3m sie Luk@s dzielny nasz filmowcu ,sprawdzimy Twoje umiejetnosci w nastepnych klipach .. mam nadzije ze beda przynajmniej tak samo dobre jat ten pierwszy :mrgreen: A pierwszy jest wypas :!: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 WELCOME wszystkich nowych a szczególnie płeć piękną, Lukas i Goglin siema :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam również. BMW rulez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 witamy. Czy to ,,ten'' Tommy :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam również. BMW rulez!!! jak to ten Tommy, to mysle z ekeidys w koncu obejze twoje 633 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 czyli to ten Tommy :mrgreen: ale nie 635 a 633 mi sie wydaje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ten Tommy Jeszcze troche i nici będa z oglądania 633csi. Idzie do Żyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Tommy to zanim oddasz takie cudo w obce rece to moze wkleisz jakies foty 6-teczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ^^ A już się nawklejałem Np. tu: http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11506&highlight=e24&sid=69c81d647fae83101f8ca4f8e2f5d8e5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 cuuuuuuuuuuuudo, ta tablica o czymś świadczy :shock: , który to rocznik :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ^^ 78 - chesz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ale piękne E24 :shock: i te felgi AC Schnitzer , musiałes sporo pracy w nią włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kurde to ja az do czech musialem jechac zeby sobie zrobic fote z twoja 6-teczką :lol: :lol: :lol: Jestem z prawej strony z browarkiem A bryke to masz Rewelacja i powiem jedno NIE SPRZEDAWAJ JEJ :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ^^ No proszę Jaki ten świat maly.... Sprzedaję bo mam juz uknuty super tajny plan :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 tommy kombinuje, na następny spot wpada nową M6 :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ^^78 - chesz kupić :shock: :shock: :shock: raczej mnie nie stać na utrzymanie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 tommy kombinuje, na następny spot wpada nową M6 :twisted: :twisted: Eee M6.... Wolę na A..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 tommy kombinuje, na następny spot wpada nową M6 :twisted: :twisted: Eee M6.... Wolę na A..... Alpina :mrgreen: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 a to sie zdziwicie pewnie :wink: woli A....................udi :lol: :lol: :lol: joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 a może A.............barth, hehehe :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Oj Jokery z Was Tylko Enzo jakis poważny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkołak Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 witam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi