Goglin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam wszystkich forum'owiczów :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam Goglin, napisz coś więcej o sobie, i o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Goglin to swój człowiek no i jezdzi E30tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jestem Sebastian , mieszkam pod wrockiem nie daleko Mordulca: :lol: . Samochod to Bmw e30 (rulez) ... jak narazie wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 witamy, witamy 8) 8) Mordulcowa ekipa się robi :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Witam!! No Mordulec wszystkich na forum wciaga :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrb Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 oo widze wrb ze jednak wstapiles w szeregi maxbimmerowcow jeszcze jakbys mala fotke zarzucil to bedzie ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Witam wszystkich miłośników marki. Fajna inicjatywa - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiniak Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Siemanko:d Jestem nowy na Forum Pozdro Dla Wszystkich:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Witam i zapraszam do postowania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**PiTeR** Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Witam wszystkich!! Mam 20 i jeżdże BMW (bardzo mały wóz) czyli Fiatem 126p Wiem że to śmiesznie brzmi hehe Ale tak naprawde to przestawiam sie wkrótce na prawdziwe BMW 3mcie sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Witam serdecznie. Zostałem zaproszony więc jestem. Czy smigam to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Cześć Agnieszko :wink: może powiesz nam czym jeździsz, może też coś o sobie :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 witam 8) Widze że Mordulec działa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Ooo plec piekna, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Siema wszystkim nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam wszystkich nowych forumowiczow a w szczegolnosci forumowiczke :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich!!! Wprawdzie zarejestrowałem się dopiero teraz ale forum śledze już od dawna - zapraszam do oglądnięcia klipu i fotek z II spota BMW mojego autorstwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich!!!Wprawdzie zarejestrowałem się dopiero teraz ale forum śledze już od dawna - zapraszam do oglądnięcia klipu i fotek z II spota BMW mojego autorstwa. Pozdrawiam Hej Luk@s witam serdecznie super fotki i klip pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 nareszcie witamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam Wszystkich!!!Wprawdzie zarejestrowałem się dopiero teraz ale forum śledze już od dawna - zapraszam do oglądnięcia klipu i fotek z II spota BMW mojego autorstwa. Pozdrawiam Luk@S masz jeszcze jakies swoje produkcje i jakies fajne fotki, bo ja etz taki mczyms sie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam . jestem Michał z Wrocławia posiadacz 316i . Czekam na spota.pozdr all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witamy na forum Co do kolejnego spota to wydaje mi sie ze bedzie szybciej niz sie wszystkim wydaje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi