Kuba Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witqa jestem Kuba 8) 8) Mordulec mnie zwerbował na forum po sasiedzku :lol: Na spocie bmw tez byłem polewka była jak Seruś prowadził na milenijny :lol: Ogólnie bgyło fajnie Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Witqa jestem Kuba 8) 8) Mordulec mnie zwerbował na forum po sasiedzku :lol: Na spocie bmw tez byłem polewka była jak Seruś prowadził na milenijny :lol: Ogólnie bgyło fajnie Peace cześć, Mordulec byle tak dalej, więcej ludzi a będzie cooooooool :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Witam wszytskich fanów tej marki! Na forum trafiłem dzieki Mordulcowi i juz mi sie podoba Bee mi jeszce nie mam, ale chyba nawet w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam wszystkich od dzisiaj bede czynnie udzielal się na forum :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 no prosze nareszcie jakies wroclawskie forum ciekawe ile e28 - mek sie w nim znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Witam wszystkich od dzisiaj bede czynnie udzielal się na forum :lol: pozdro cześć Bob, czy też z DG jesteś?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 DG. forum user pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 witam mam na imie Michał mam e30 coupe 320:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 witamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLEDZIU Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 witam @ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Hej Proponuje zeby kazdy nowoprzybyly oprócz Witam, skrobnąl 1 zdanie o sobie co robi, czym jezdzi itp. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzinka Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 witam wszystkich na forum trafilam dzieki Enzo Obecnie zaczelam studia we Wroclawiu nie mam niestety samochodu ale moze kiedys..... kto wie :) moze w koncu bede miec BMW X5. Pozdro dla wszystkich. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 witamy, witamy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witamy Enzinko, zapraszamy na najbliższy spot :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 witam all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam wszystkich nowych userów i zapraszam do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witamy nowych uzyszkodników :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prozac Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Czesc Agata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam Jestem Szymek troche daleko mam do Wrocka (woj podkrapackie) ale myśle że będzie mi tu dobrze moje autko to BMW E30 318i 1.8B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 witam wszystkich "nowo witających się" cześć 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 cześć wszystkim jestem nowy ale stary , czyli dawniej Piotr318_M40 a teraz............ jak widać ( żeby prościej było ), hihi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 moze na jakiś czas dopisz w podpisie swój stary nick pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 moze na jakiś czas dopisz w podpisie swój stary nick pozdro mówisz i masz pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi