Krzysiek Opublikowano 21 Października 2000 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2000 Witam na nowym forum BMW! Zapraszam do postowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaRKR Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 NO CZEŚĆ POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Już nie tak nowe ale miło że mamy swój fanklub we Wrocławiu Pozdro FunS BmW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenoM Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam Szanownych kolegow Wprawdzie ja z Gornego Slaska, ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie ;P Pozdrowka dla wszystkich Venom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Witam, ja co prawda także nie z Wrocka ale znam troche to miasto i jest gitara. Stronka lux, ludzie także. Pozdro, Rzeszów BMW driver. Max e21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 witam i pozdrawiam! bmw - rulez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Po długiej przerwie forum już jest dostępne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Witam wszyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Siemalizacja ziomyyyyyyyyy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Siema !!! Witamy wszystkich nowych uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Sorki wylogowalo mnie ten powyżej to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Witam beemowców i nie tylko. Forum Wrocław, czy będą jakieś spotkania, spoty, wyścigi, rajdy w naszym mieście ( ale się rozmarzyłem hi hi ) :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby26 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 pozdrowionka z poznznia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Siemana Wszystkim , jeszcze mnie na tym forum nie bylo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 siema Mordulec, jak tam generacja ( D. ) :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 siema Mordulec, jak tam generacja ( D. ) :roll: :?: Siema , DG sobie istnieje i ma sie dobrze 8) Widze ze cos słaba mobilizacja wsrod forumowiczow . We wrocku tyle beemek i cos nie za bardzo wam idzie organizacja jakiegos spota :? Ale mam nadzieje ze jakos zbierze sie ekipa pod banderą BMW i sie gdzies spotka wrocław i okolice 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Hehe , mój kumpel chciał sie tam do was dostać do D.Generacji , podobno przyjeżdzał na wasze spoty (Mariusz ,niebieska Corsa 1.5TD) A jakis spot we Wrocku bede kombinował w najbliższym czasie , choć miał bym na nim być sam :lol: to spot bedzie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Na mnie mozecie liczyc , chetnie przyjade na jakis bmw-meeting 8) Fajnego spota dolnoślaskiego zrobilismy w styczniu nawet gdzies jeszczebyl filmik na necie i mimo ze bylo dosyc zimno to sporo aut przyjechalo Jak znajde linka to wkleje 8) Z moich znajomych to pewnie kolo 8-10 Beemek by przyjechalo tylko trzeba jakis fajny termin i miejsce znalezc 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 No to jest nas trzech - będzie tłok , he, he Fajnego spota dolnoślaskiego zrobilismy w styczniu jeśli ten z placu ze śniegiem, to widziałem , świetny ubaw mieliście, gratuluję poczucia humoru i dobrej zabawy :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 To był ten spot BMW Klub Polska i MKlub na Andersa ?? Widziałem filmik , sporo fur było , nawet jedna kobita przyjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 W styczniu byl spot bmw na andersowie a potem pod milenijnym i faktycznie ekipa niezła sie zebrała wtedy i nie powiem ale przejazd przez miacho tez symaptycznie wyszedł troche sie pogubilismy ale pod milenijny wiekszosc dojechala 8) Bylo pare osob z BMW Klub Polska i generalnie kto sie dowiedzial na forum to przyjechal wiec mysle ze przez miesiac czasu spokojnie mozna cos juz zoorganizowac tak zeby wiecej osob sie o tym dowiedzialo 8) Poprzednio zrobilismy takie info i rozwiesilismy po roznych forach : A co do filmiku "slizg na bele czym" to nakrecilismy na parkingu kolo cmentarza osobowickiego i faktycznie zabawa byla konkretna , zreszta kto nie widzial to zachecam do sciagniecia ze strony DG filmiku pod wdziecznym tytułem "wyro" [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 cześć Tomas, coś Ci nie wyszło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 siemano jestem Maciek, wprawdzie nie z wrocka ale z niedaleka :wink: samochodu niestety nie mam(wiek nie pozwala) ale jak tylko zrobie prawko będzie to E30 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witamy nowych użyszkodników 8) Mam nadzieje , że przyczynisz się maltarn do rozwoju forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi