Arkadio..Opole Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 BMW KLUB OPOLE organizuje w Skarbimierzu IV już ZLOT BMW . Impreza ropoczyna się o godz. 11.00 22 kwietnia, czyli już niedługo. Będzie okazja stanąć do rywalizacji na 1/4 mili i kto chętny, pokręcić sie na betonie. W tym samym czasie będą tam odbywały sie zawody profesionalistów na 1/4 . W imieniu całego BMW KLUBU OPOLE zapraszam was do udziału w tej imprezie . <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W tym samym czasie będą tam odbywały sie zawody profesionalistów na 1/4 A co to za zawody profesjonalistów , ktos to oganizuje ? bo ostatnio to na glownej płycie były takie górki z ziemi + znak TEREN PRYWATNY - WSTEP WZBRONIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pisało teren prywatny ponieważ lotnisko te jest wykupione i powstaje tam firma lecz zostal tam jeszcze jeden dlugi odcinek na ktorym mozna zorganizować zawody, bedą tam startowali profesionaliści czyli coś podobnego do Mistrzostw Polski na 1/4. Całą tą impreze sponoruje prawdopodobnie Dealer BMW ze Śląska, a BMW KLUB OPOLE organizuje w tym samym czasie ZLOT BMW na którym można bedzie sie ścignąć na ćwierć mili z resztą beemkowiczów, a kto chętny to pokręci się na betonie. Serdecznie zapraszam, naprawde warto . Rok temu wszystkim się podobała impreza . Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jeśli będę miał czas i siły to bez wątpienia wpadnę...zawsze to kolejny filmik do mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo525i79 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja tez ja tez ja tez moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 wszystkie BMW mile widziane <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Całą tą impreze sponoruje prawdopodobnie Dealer BMW ze Śląska, a BMW KLUB OPOLE organizuje w tym samym czasie ZLOT BMW Tzn kto konkretnie to organizuje bo dalej nic z tego nie rozumiem , przepatrzyłem na necie ale nie widze zeby ktorykolwiek klub zajmował sie organizacja zlotu ani scigania w skarbimierzu w terminie o ktorym piszesz , po drugie skoro ktos robi profesjonalna impreze to jaki Wy macie w tym udział ? 2 imprezy jednoczesnie ? Chyba ze to zwykły NIELEGAL ? Rok temu wszystkim się podobała impreza . Rok temu organizował automobilklub opole i rzeczywiscie byl to sprint 1/4 + zlot BMW ale w tym roku w kalendarzu nie maja takiej imprezy w planie dlatego jestem poprostu ciekawy kto to organizuje i jaki jest koszt wjazdu / scigania na tym zlocie ? :wink: A rok temu wygladało to tak : Fotki ze zlotu BMW Automobilklub OPOLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 dobrze napisałeś ... będzie to to samo co w zeszłym roku. Organizuje to Automobilklub opolski a BMW KLUB OPOLE organizuje Zlot BMW. Dwa w jednym tak jak w zeszłym roku. [ Dodano: 13 Kwiecień 07, 21:22 ] aha ...koszt wjazdu bedzie za każdą BeMke wynosi 15zł. A jeżeli chodzi o Automobilklub Opolski to na ich stronie jest podany numer kontaktowy,wiec kazdy może się sam przekonać czy jest to organizowane czy nie. Nie mam interesu ściemniać tu z 1/4 i zlotem. Ja tylko serdecznie zapraszam to udziału w tej imprezie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jesli bedzie duzo naszych klubowiczów to z checia dolacze do grona. Samemu mi sie niebedzie raczej chcialo targac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 to już od was zależy, musicie się sami zoorganizowć jak chcecie <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 no to fajnie ze cos organizujecie ale ja wole jechac do poznania na bednary :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jeżeli chcecie jakieś info na ten temat to www.bmw-klub.opole.pl tam jest numer naszego prezesa klubu i info o Zlocie BMW OPOLE. Można zadzwonić i się wszystkiego dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a jaka przewidywana liczba beemek? ja sie wybieram. ktos jeszcze?? <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio..Opole Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja myśle , że jak bedzie 150 to wszystko w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 info jest potwierdzone w dzisiejszej NTO wiec są to całkowicie legalne zawody organizowane przez Automobil Klub Opolski (nie wiem tylko czemu nie dali info na stronie), a przy okazji jest zlot BMW Klub Opole Ktos sie wybiera ?? 1. Dzussmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 1. Dzussmen 2. nibiru (jak będę o siłach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (nie wiem tylko czemu nie dali info na stronie) No własnie mnie tez to zastanawiało (w zeszłym roku info było na róznych forach) skoro robia impreze to chyba powinno im zalezec na frekwencji a tu widac kto sie dowie ten ma farta , dziwna organizacja :? niemniej jednak w zeszłym roku bylo fajnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ja narazie moge życzyć dobrej zabawy,a szkoda bo chętnie bym zajechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ktoś z Jelcza jedzie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ktoś z Jelcza jedzie :?: Mogę Cię zabrać jak się wyrobię (będę to wiedział w niedziele z rańca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 jest potwierdzenie tylko nie wiem jak ja to czytałem bo info było już 16.04.2007r. Opolski Sprint Samochodowy - Skarbimierz 22/04/2007 Automobilklub Opolski zaprasza wszystkich milosnikow szybkich samochodow na pierwsza tegoroczna edycje spirntu na 1/4 mili oraz IV zlot BMW. Impreze organizujemy przy wspolpracy z zaprzyjazniona z nami firma Bawaria Motors z Katowic. Zapraszamy na piknik motoryzacyjny 22 kwietnia br. a lotnisko do Skarbimierza. info z http://www.automobilklub.opole.pl/ może więcej ludzi pojedzie skoro to jest pewne i legalne w 100% <bmw> [ Dodano: 20 Kwiecień 07, 22:29 ] tu jest jeszcze więcej + spot reklamowy z radia ESKA http://www.kimrally.pl/index.php?id=3164&PHPSESSID=1cdea4f124b815c58ca03d231f43f1f5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Niby zlot bawarskiej marki... a nawet nie wiadomo co BMW KLUB OPOLE przygotowało dla bawarczyków którzy ewentualnie wybiorą się na płyty lotniska ... szkoda że nie ma większego info na temet ZLOTu BMW... jednak chyba nawet mnie to nie dziwi... Wydaje mi się ze zeszłoroczny zlot był bardziej rozreklamowany, przygotowywany od podstaw "z wielką pompą" a ten tegoroczny.... nawet nie wiadomo jaki jest harmonogram imprezy... ale możliwe że w tym roku impreza będzie równie udana... więc 3mam za to kciuki i mam jednak nadzieję że zlot będzie udany... Pozdrowienia dla MAXBIMMeERrowiczów- Wiewióra happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W tamtym roku oglądałem foto relację i było ok. O tej jutrzejszej imprezie na plytach lotniska dowiedziałem sie tak w sumie przypadkiem. Jak jutro nie bede skatowany po impreezie dzisiejszej to spróbuje podjechać. I pozdrowienia dla Wiewiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ja sie dzis dowiedzialem i sie wybiore.... jednak letnie laczki do spalenia zostawie sobie na tuningowisko :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 a ja nie mam z kim :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi