krismont1982 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, mam pytanie czy ktoś może się wypowiedzieć na temat takiego zestawu. Moze jest tu ktoś kto jeździ lub miał okazje jechać z takim zawiasem. Gwint Gwintowane BMW E46 GOLD EDITION MTS Eibach (5963672194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Śmigam na mtsie, jednak o tej wersji nie słyszałem. Zestawy te miały jeden wielki problem - tylne sprężyny nie nadające się do niczego. Miekkie jak maslo. Możliwe ze ta wersja eliminuje ten właśnie problem. Zapytaj sprzedającego o twardość tylnych sprężyn. Powinien mieć podana kg/mm - to dużo powie. ...by Tapapapapatatalaka Edytowane 16 Maja 2016 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Podobno w tej wersji problem miękkich sprężyn z tyłu został wyeliminowany poprzez sprężyny Eibach właśnie. Kiedyś pisałem z Mapetem o tym gwincie bo miałem też w planach, ale niestety nie było go dostępnego i kupiłem serię zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Napisz do Dejvv On jeździ na tym gwincie jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wprawdzie o E36 sie wypowiem, ale mts standard vs gold - standard byl duuzo twardszy od golda. Taki bardziej ucywilizowany jak dla mnie. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 maltarn - serio? Miałem przyjemność z jednym jak i drugim. Miałem też dla porównania TA i zwykłe standard od MTS'a wypada najgorzej pod względem twardości tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Tak, ja jeżdżę od jakiegoś czasu na tym zestawie i jestem zadowolony, mógłby być trochę twardszy, ale jest naprawdę spoko. Dodam jeszcze, że jeżdżę na prawdę nisko.. Tył - wywalona została nawet regulacja, przód zostało do opuszczenia tylko ok. 0,5cm. :lol: Wprawdzie o E36 sie wypowiem, ale mts standard vs gold - standard byl duuzo twardszy od golda. Taki bardziej ucywilizowany jak dla mnie.Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Z tego co ja wiem, gold jest twardszy od zwykłego przez zastosowanie tylnych sprężyn Eibacha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi