Pawel4freak Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 W niedalekiej przyszłości chce zmieniać lampy, aktualnie mam Boscha na soczewce, które są wypiaskowane, odbłyśników w sumie nie ma i parują. Widzę dwie możliwości: 1. kupić taki zestaw, tutaj przydała by się opinia kto takie posiada, czy jest zadowolony, klosze czy się topią, wyglądają jak ori, itp., 2. regenerować aktualnych, odbłyśniki jeszcze da się zregenerować, uszczelki kupić, ale klosze i tak bym musiał kupić nowe np. takie. W sumie jest jeszcze trzecia opcja, znaleźć w bardzo dobrym stanie używkę, ale od pół roku przeglądam różne aukcje i żadna mnie nie urzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nie wiem w jakim stanie szukasz lamp , kupowałem w ubiegłym tygodniu soczewkę Boscha i jak dla mnie stan jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 może same szkła wymień i odbłyśniki do tego krzyże wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 odezwij się do Prozaca - może coś ma, a jak nie ma to znajdzie, jak nie znajdzie to zrobi https://www.facebook.com/prozac.performance/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 może same szkła wymień i odbłyśniki do tego krzyże wstaw Same "szkła" to tylko plastiki chodzą po rynku, a nie szkło. Regeneracja odbłyśników + zakup nowych szkieł to wychodzi podobnie co te zamienniki co wstawiłem wyżej. Krzyże są wstawione, przez słabe odbłyśniki ****a widać. Właśnie się rozchodzi o to czy szukać dobrych używek czy pchać się w te zamienniki ewentualnie wymiana wszystkiego w tych. odezwij się do Prozaca Dzięki, jak ogarnę bierzące wydatki to na pewno się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Same "szkła" to tylko plastiki chodzą po rynku, a nie szkło. a to nie szkło ?? BMW 3 E36 91-94 Szkło Klosz Reflektora NOWE HELLA (6141774459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tego nie widziałem, nie wiem :v Napisałem do nich. Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) powodzenia w szukaniu kloszy do lamp Bosch Może coś się zmieniło, w co wątpie, ale zamienników szkieł do tych lamp raczej nie ma... REFLEKTOR BMW E 36 PRAWY PRZÓD (6184057381) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z tej mógłbyś klosz wykorzystać co najwyzej Edytowane 21 Maja 2016 przez Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 a to nie szkło ?? BMW 3 E36 91-94 Szkło Klosz Reflektora NOWE HELLA (6141774459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odpisał, to jest szkło, więc jak nie znajdę ciekawych używek w normalnej cenie to robię regenerację tych. Jeszcze raz dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi