poksik1 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 witam! moje bmw posiada komputer...palą sie na liczniku juz tylko dwie kreski! nastepnie sie czerwbedzie zolta i czerwona. ... jesli zapali sie czerwona niestety autko nie zapali! jak mozna zrestartowac komputer?? czy konieczna bedzie wizyta w serwisie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A dlaczego auto nie zapali ? to chyba jakiś mit bo już ktoś kiedyś o tym pisał !! http://www.maxbimmer.pl/artykuly/kasowanie-inspekcji-bmw.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Absolunie nie będzie historii typu ''nie zapali przy czerwonej kontrolce'' To raczej przypomninie dla zabieganego kierowcy ,że ma wymienić olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poksik1 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 wielkie dzieki teraz bede mogl sam zrestartowac go :lol: a z tym zapalaniem to myslalem ze nie zapali bo kolega mi tak mowil ze on restartowal juz przy tym jak mu sie palila zolta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 restartuje sie nie jak pali sie zolta czy czerwona, tylko jak sie wymienia olej. Diody gasna wraz z wzrostem kilometrow i pokazuja kiedy powinno sie (zolta) i bezwzglednie nalezy (czerwona) wymienic olej. Natomiast mozna, wymienic olej, nie kasowac i jezdzic z czerwona jak kto lubi. Natomiast jezeli wymienisz olej zanim sie zapali zolta, jeszcze jak sie pala zielone to tez nalezy wykasowac co by dobrze wskazywalo proste Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 u mnie jest tak samo została 1 kreska i zobaczymy co sie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poksik1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 to wiesz co napisz co sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 a co niby ma sie stac ?? ja od 2 zmian oleju nie kasowałem inspekcji :lol: ... tak na marginesie to z tym gasnieciem zielonych co 2tys to tez jest róznie u znajomego czerwona zapala sie po przejechaniu 6tys zamiast 10tys bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mi już od miesiąca pali się żółta i czerwona (czerwona czasem gaśnie po czym się zapala). Polubiłem te lampki i nie będę kasować inspekcji <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi